Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
~Velture 2018-07-03, 8:38
"Dutch2Day" czyli pewnie zjarany typek
Zgłoś
MukaPuka 2018-07-03, 9:32 1
pewnie cwaniaczek zrobił brake test kierowcy, który akurat miał gorszy dzień. Z jednej strony popieram TIRolota a z drugiej jest ryzyko, że poparłem gamonia co muli lewy pas.. mam mieszane uczucia.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-07-03, 10:20
Jestem ekspertem: Na autostradzie nie wolno holować, chyba że holującym jest pojazd specjalistyczny. Jak widać na załączonym filmiku chłopaki poradzili sobie z problemem, bo w końcu pchanie zepsutego pojazdu na autostradzie nie jest zabronione (w myśl zasady "co nie jest zabronione jest dozwolone").
Zgłoś
forest1600 2018-07-03, 10:32
Przypuszczam, ze musial go na tyle delikatnie wziac na zderzak, ze nawet tego nie poczul, a z miejsca w ktorym siedzi kierowca zestawu po prostu nie widac, wiec jak nie ma lusterka nad szyba, to wspolczuje kierowcy puszki.
Zgłoś
pzabierek1 2018-07-03, 18:40 2
Co Ty gadasz, przecież on tira holuje
Zgłoś
El_Macias 2018-07-03, 18:58 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzesiekOSW 2018-07-03, 19:29 1

Chylę czoła przed Twoim bagażem doświadczeń zawodowych .

A ponieważ też jestem ekspertem to przedstawię moje zdanie. Wydaje mi się, że w ciężarówce zawiodły hamulce i na filmiku widzimy jak "stacza się" na awaryjnych. Nie, nie jestem kierowcą
Zgłoś
wpr 2018-07-03, 19:38 1
@El_Macias

Gościu, do 18-sekundowego filmiku chciało Ci się smarować taki elaborat?
Zgłoś
rojekbuk 2018-07-03, 20:11 2
El_Macias napisał/a:

Większość z tych ludzi ma problem z pisaniem i czytaniem a ja muszę ich uczyć zasad BHP i bezpiecznej jazdy.

Od kiedy gamoniu BeHaPowiec uczy kierowców bezpiecznej jazdy. Twoim zasranym obowiązkiem (o ile w ogóle jesteś tym za kogo się podajesz) jest odwalanie papierków i dopilnowanie przestrzegania zasad BHP w miejscach i zakładach pracy, a naukę bezpiecznej jazdy zostaw ludziom kompetentnym i inteligentnym.

Dopiero teraz doczytałem Twoje wypociny do końca. Jesteś większym ignorantem i kretynem niż myślałem. Idź i nie wracaj.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-03, 22:32 3
Przecież to skopiowany tekst z internetu. Czytałem już tego behapowca w kilku miejscach na yt
Zgłoś
DoubleBorger 2018-07-04, 0:25
Jak bakus napisał, to kolejna pasta. Swoją drogą byłem, jeździłem kilka dni, bhpowca nawet nie wiem czy widziałem, dostałem kamizelkę, buty bhp i leć pan bo czasu nie ma. Po postoju 4 dni w Slough bez toalety można się szybko zniechęcić, jedyny kibel w pobliżu to mcdonald, chyba średnio myć się w mc. Pytanie pewnie czemu tam stałem, jeżeli pełno parkingów, a no 15£ za dobę z własnej kieszeni mi się nie widziało, cebula? Pewnie tak, pół dniówki stracić to trochę smutna praca, nawet nie za błąd, a za oczywistość.
Zgłoś
El_Macias 2018-07-04, 8:30
@wpr, @rojekbuk

Ktoś tu nie umie w pasty
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem