Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2015-02-01, 23:01
Już było, ale tu próbować coś odszukać to tragedia.
Zgłoś
NastyRascal 2015-02-02, 11:19
bo admini w ogole nie zwracaja uwagi na tagi, i pozniej sie robi taki gnój ze szok.

@edit, w ogole jakie tu sa tagi, "ukraina, szejk" no k🤬a.
odrazu powinien byc warn.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-02, 11:37
nie spinajcie się tak, bo wam żyłki w dupach popękają......
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-02, 11:46
super ,c🤬k który jakaś ruska stacja wyemitowała tego sadol nie widział

jak ktoś ma mózg to nie potrzebuje czegoś takiego akby otworzyc oczy a plankton niech zdycha
Zgłoś
parolpl 2015-02-02, 12:21 2
tak właściwie Krym był tatarski, a nie rosyjski, a tereny Ukrainy nie były rosyjskie, tylko wschodnio-słowiańskie.

Co do reszty to wiadomo, że ż🤬dostwo ma się dobrze (także w Polsce), ale żeby do tego doszło, że c🤬ty komentował i miał racje (pomijam wcinki z allachem), to już lekka przesada.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-02, 19:40 5
Tak łatwo wami manipulować, że aż mi was żal. W zasadzie to mi żal całej Polski, że takie cymbały tu żyją.

Z niewiadomego powodu ko🤬y w swojej religii uznali, że ż🤬d to zło. Boją się ż🤬dów i mają świętą misję ich zniszczenia. Czy to przez zabicie, oczernienie czy cokolwiek. I tu wyskakuje kozojeb i zwala wszystko na ż🤬dów. "Mówi prawdę" powiecie. To gówno wiecie. Kozojeb robi wszystko, żeby ż🤬dów zniszczyć. I to jest przedstawiciel tej samej religii, której tak nienawidzicie. Ruskich tatarzy boją się jak ognia, bo im zrobili z dup strzelnice, ale łatwiej takim przyjebom wierzyć, że to ż🤬d, bo łatwiej skierować nienawiść, a poza tym idealnie pasuje do całej tej zj🤬ej religijnej filozofii.

Kacapy z drugiej strony, to naród hipokrytów, kłamców, wiarołomców i zwykłych oszustów. Włączcie sobie jakieś informacje i porównajcie co mówią kacapy o Ukrainie, a co cała reszta. Historii pewnie nie znacie, bo uczycie się jej od kozojebców, więc powiem wam: kacapy kłamali i kłamać będą. Też nie rozumiem dlaczego. Widocznie mają taką misję w życiu, jak ko🤬y.

Trzecia kwestia, że za wszystkim stoją ż🤬dzi. K🤬a błagam was. Za wszystkim stoją pieniądze albo jakieś durne przekonania. To, że ktoś ma ż🤬dowskie korzenie, nie musi oznaczać, że jest ż🤬dem i nie ma ich WSZĘDZIE. Stoicie tak nisko w hierarchii społecznej, że waszym autorytetem są fanatycy albo idioci, a wy jesteście na tyle tępi, że bez wroga wasze życie jest puste i jałowe. Nie wiem, może z waszej perspektywy gówno widać i rzeczywiście wszystko wygląda jak ż🤬d. To ż🤬d taki potężny i wszechwładny, że do obozu trafił? Że zachodnie państwa musiały mu granice wyznaczyć? A że w USA są silni? Tak samo jak ci pochodzenia niemieckiego, angielskiego i irlandzkiego. Uczyli się jak zarabiać pieniądze i uwierzcie, ci którzy pieniądze zrobili nie słuchali takich gówien w internecie.

I NAJWAŻNIEJSZE. Komuniści, mordercy, kłamcy to byli ROSJANIE, nie ż🤬d czy kosmita - ROSJANIN. Jesteście tak głupi, że jebnąłbym was w łeb najchętniej. To ci sami rosjanie co teraz są na ukrainie i ci sami co popierają putina. To nie ż🤬d, to rosjanin. Tu jest zaraza. Zarazą jest głupota, fanatyzm, przekonania oparte na tym co sobie ktoś wymyślił. Przykro mi, ale zaliczacie się do zarazy. I dlatego nigdy nie będzie wolności. Bo ludzie są za głupi, żeby dać im wolność. Wszystko rozj🤬iby w trymiga.

Puste i smutne musi być wasze życie, że w takich miejscach szukacie sensu.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-02, 21:50 3

Pan Michalkiewicz jeszcze nie wie ze to propaganda i za wszystkim stoja Rosjanie a nie zydzi
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-03, 6:19
Debile, którzy wierzą temu kozłowi niech szybko zmiatają do książek. Ten facet plecie takie bzdury o historii, że głowa mała.
Dla przykładu - kiedy niby Rosjanie zbliżyli się do Konstantynopola na wyciągnięcie ręki? Oni nawet nie weszli na Nizinę Węgierską! Druga bzdura to ten jego skrót myślowy: "Ruscy wygrywali wojnę, a tu BUM, nagle rewolucja" otóż nie - od 1915 roku dostawali regularny wp🤬l z niewielkimi wyjątkami i ustawicznie się cofali, a rewolucja była efektem tych klęsk i załamania społeczno-gospodarczego w kraju, które wykorzystali czerwoni.

Jak to jest, że wy raz, drodzy sadole (tutaj autor tematu) raz gdakacie o zacofaniu islamu i jego wyznawców, a jak ci zaczynają p🤬lić coś, co mniej więcej pokrywa się z waszym patrzeniem na świat, to bez sprawdzania i krytyki to łkacie?

Wiadomość dla wyznawców mitu o Putinie- przeciwniku syjonistów

Prezes reprezentującego 2,5 mln europejskich Ż🤬dów Europejskiego Kongresu Ż🤬dowskiego jest rosyjskim miliarderem, który według czeskich mediów ma bliskie kontakty z prezydentem Rosji. Podkreślił, że „Władimir Putin jest wielkim przyjacielem środowisk ż🤬dowskich”.

Źródło: polskieradio.pl/5/3/Artykul/1362153,Zydzi-grozi-nam-exodus-z-Europy-Na...

Ps. P🤬lić Putina i j🤬 Banderę
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-03, 21:00
@froqer sprzedałeś bajke zmieniajac ż🤬da na ruska, jedyne co sie zgadza to to ze świat kreci sie wokol pieniadza
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-04, 0:14
Można powiedzieć, że sprzedałem bajkę. Można, że skorzystałem z dobrodziejstw heglowskiej dialektyki.

Może i bajka, z tym, że prawdziwa. Bo ja potrafię to udowodnić konkretnymi przykładami. A ten "naukowiec" jedyne co potrafi to udowodnić wszystko autorytetem Mahometa albo Allaha, nie wiem do czego tam walą konia, to bez znaczenia.
Zgłoś
RockyWood 2015-02-04, 2:14 1
hm. czytam czytam i się tak zastanawiam... kim tak właściwie dla niektórych tutaj są "WY" ?

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
hardowski 2015-02-08, 17:51
froqer napisał/a:

Tak łatwo wami manipulować, że aż mi was żal. W zasadzie to mi żal całej Polski, że takie cymbały tu żyją.

Z niewiadomego powodu ko🤬y w swojej religii uznali, że ż🤬d to zło. Boją się ż🤬dów i mają świętą misję ich zniszczenia. Czy to przez zabicie, oczernienie czy cokolwiek. I tu wyskakuje kozojeb i zwala wszystko na ż🤬dów. "Mówi prawdę" powiecie. To gówno wiecie. Kozojeb robi wszystko, żeby ż🤬dów zniszczyć. I to jest przedstawiciel tej samej religii, której tak nienawidzicie. Ruskich tatarzy boją się jak ognia, bo im zrobili z dup strzelnice, ale łatwiej takim przyjebom wierzyć, że to ż🤬d, bo łatwiej skierować nienawiść, a poza tym idealnie pasuje do całej tej zj🤬ej religijnej filozofii.

Kacapy z drugiej strony, to naród hipokrytów, kłamców, wiarołomców i zwykłych oszustów. Włączcie sobie jakieś informacje i porównajcie co mówią kacapy o Ukrainie, a co cała reszta. Historii pewnie nie znacie, bo uczycie się jej od kozojebców, więc powiem wam: kacapy kłamali i kłamać będą. Też nie rozumiem dlaczego. Widocznie mają taką misję w życiu, jak ko🤬y.

Trzecia kwestia, że za wszystkim stoją ż🤬dzi. K🤬a błagam was. Za wszystkim stoją pieniądze albo jakieś durne przekonania. To, że ktoś ma ż🤬dowskie korzenie, nie musi oznaczać, że jest ż🤬dem i nie ma ich WSZĘDZIE. Stoicie tak nisko w hierarchii społecznej, że waszym autorytetem są fanatycy albo idioci, a wy jesteście na tyle tępi, że bez wroga wasze życie jest puste i jałowe. Nie wiem, może z waszej perspektywy gówno widać i rzeczywiście wszystko wygląda jak ż🤬d. To ż🤬d taki potężny i wszechwładny, że do obozu trafił? Że zachodnie państwa musiały mu granice wyznaczyć? A że w USA są silni? Tak samo jak ci pochodzenia niemieckiego, angielskiego i irlandzkiego. Uczyli się jak zarabiać pieniądze i uwierzcie, ci którzy pieniądze zrobili nie słuchali takich gówien w internecie.

I NAJWAŻNIEJSZE. Komuniści, mordercy, kłamcy to byli ROSJANIE, nie ż🤬d czy kosmita - ROSJANIN. Jesteście tak głupi, że jebnąłbym was w łeb najchętniej. To ci sami rosjanie co teraz są na ukrainie i ci sami co popierają putina. To nie ż🤬d, to rosjanin. Tu jest zaraza. Zarazą jest głupota, fanatyzm, przekonania oparte na tym co sobie ktoś wymyślił. Przykro mi, ale zaliczacie się do zarazy. I dlatego nigdy nie będzie wolności. Bo ludzie są za głupi, żeby dać im wolność. Wszystko rozj🤬iby w trymiga.

Puste i smutne musi być wasze życie, że w takich miejscach szukacie sensu.

Troll.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-09, 20:45
@up, jak w szkole czegoś nie rozumiałeś, też krzyczałeś "troll"?

Zapytaj, wyjaśnię. Chociaż prawdę mówiąc przestaje mnie bawić misja oświecania baranów
Zgłoś