Bardziej wiarygodne dla mnie, niż twierdzenia że to faceci, choć z tym lekarzem mogli sobie odpuścić, ale cóż znak czasów, teraz nie liczą się dyplomy a zasięgi ale h🤬j wie, jeden z niewielu tematów na który tak naprawdę nie wiem co do końca myśleć. P🤬lę to, Szeremeta wywalczyła srebro, szacun, młoda jest , całe lata kariery przed nią, będzie i złoto za jakiś czas. Potencjał ma niemały.
To k🤬a umów się z tą tajwanką czy algierką na r🤬anie i daj znać jak bardzo dupa Cię boli....
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Ja p🤬lę, ten jak się tu uzewnętrznił
Jak już ci się tak zebrało na sentymenty, to przypomnij sadolom swój stary nick, na pewno docenią taką szczerość
Bo tak napisali specjaliści z TVP...
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Coś mi się wydaje, że oprócz ciebie nikogo mój stary nick nie obchodzi.
A bywałem tu nawet wcześniej, przed pandemią i w trakcie. Może nawet stawiałeś mi piwa i nawet o tym nie wiesz. Po tamtych skasowanych kontach nie ma już śladu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówŻe żadna nie wpadła na pomysł żeby mu tak zap🤬lic z całej siły w krocze. Ciekawe jaka byłaby reakcja
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Zajeb tak swojej starej i swojemu staremu, przekonasz się że reakcja bardzo się nie będzie różnić.
Pewnie, że stawiałem, przecież ci pisałem, że kiedyś byłem podobny do ciebie.
Ale później zmądrzałem
To z autopsji?
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Nie gołąbeczku, dlatego że w artykule pada kilka logicznych stwierdzeń, np:
"– Czy Imane Khelif jest transpłciowym bokserem?
NIE. Zmiana płci w Algierii jest zabroniona."
Algieria to muzłumański kraj, zamieszkany przez arabusów, raczej tam LGBT byś się nie spodziewał co? No, a ta zawodniczka to reprezentacja narodowa Algierii. Więc szczerze wątpię żeby to był facet.
I takich rzeczowych stwierdzeń jest tam więcej. Tylko włącz k🤬a czasem myślenie człeniu.
Nie wiem czy tak zmądrzałeś. Picie po kryjomu jest nadal piciem. Oszukujesz wszystkich a uzależnienie bierze górę. Nawet Ukraińcy na tym portalu się z ciebie śmieją. Idź na odwyk.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNajpierw piszesz, że nie wiesz co masz o tym myśleć, ale gdy TVP/TVN napisało ci co masz myśleć, to nagle twoje poglądy się wyklarowały. To, że te wybryki natury nie mają w pełni funkcjonalnego narządu męskiego, to nie znaczy, że są kobietami. Niech startują na paraolimpiadzie i piorą niewidomych, wtedy będzie sprawiedliwie.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Nie gołąbeczku, dlatego że w artykule pada kilka logicznych stwierdzeń, np:
"– Czy Imane Khelif jest transpłciowym bokserem?
NIE. Zmiana płci w Algierii jest zabroniona."
Algieria to muzłumański kraj, zamieszkany przez arabusów, raczej tam LGBT byś się nie spodziewał co? No, a ta zawodniczka to reprezentacja narodowa Algierii. Więc szczerze wątpię żeby to był facet.
I takich rzeczowych stwierdzeń jest tam więcej. Tylko włącz k🤬a czasem myślenie człeniu.
Najpierw piszesz, że nie wiesz co masz o tym myśleć, ale gdy TVP/TVN napisało ci co masz myśleć, to nagle twoje poglądy się wyklarowały. To, że te wybryki natury nie mają w pełni funkcjonalnego narządu męskiego, to nie znaczy, że są kobietami. Niech startują na paraolimpiadzie i piorą niewidomych, wtedy będzie sprawiedliwie.
Sprawdź czy twój pan czasem nie narobił pod siebie. Niedługo jego koniec.