Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
🔥 Polska taksówka - teraz popularne
Szeremeta
nowynick • 2024-08-10, 22:08
Jakby walczyła przeciwko kobiecie to pewnie by wygrała... Kolejny p🤬lony xy wystawiony przeciwko kobietom, mimo wykluczeń z mistrzostw świata z powodów poziomu tosteronu i badań genetycznych... nasza wytrzymała wszystkie rundy. mkolowi soczysty murzyński c🤬j w dupę

Zgłoś
nowynick 2024-08-10, 23:00 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 23:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-10, 23:11
Zgłoś
CiapaTy_dydol 2024-08-10, 23:11 2
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 23:15
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-08-10, 23:15 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Coś mi się wydaje, że oprócz ciebie nikogo mój stary nick nie obchodzi.
A bywałem tu nawet wcześniej, przed pandemią i w trakcie. Może nawet stawiałeś mi piwa i nawet o tym nie wiesz. Po tamtych skasowanych kontach nie ma już śladu.

Pewnie, że stawiałem, przecież ci pisałem, że kiedyś byłem podobny do ciebie.

Ale później zmądrzałem
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 23:16 1
Zgłoś
nowynick 2024-08-10, 23:19 2
takamahi napisał/a:

Zajeb tak swojej starej i swojemu staremu, przekonasz się że reakcja bardzo się nie będzie różnić.

To z autopsji?
Zgłoś
baronturbina 2024-08-10, 23:20
dżonyłojlker napisał/a:

Pewnie, że stawiałem, przecież ci pisałem, że kiedyś byłem podobny do ciebie.
Ale później zmądrzałem

Nie wiem czy tak zmądrzałeś. Picie po kryjomu jest nadal piciem. Oszukujesz wszystkich a uzależnienie bierze górę. Nawet Ukraińcy na tym portalu się z ciebie śmieją. Idź na odwyk.
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 23:21
nowynick napisał/a:

To z autopsji?

Nie, z koedukacyjnych lekcji WFu, dziesiąt lat temu, ale możesz sprawdzić po rodzinie, efekt ten sam.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-08-10, 23:22 6
Zgłoś
Sayoko 2024-08-10, 23:27 2
Te dziwadło powinno być z miejsca zutylizowane chyba się przejadą do taipei
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 23:28 2
dżonyłojlker napisał/a:

Najpierw piszesz, że nie wiesz co masz o tym myśleć, ale gdy TVP/TVN napisało ci co masz myśleć, to nagle twoje poglądy się wyklarowały. To, że te wybryki natury nie mają w pełni funkcjonalnego narządu męskiego, to nie znaczy, że są kobietami. Niech startują na paraolimpiadzie i piorą niewidomych, wtedy będzie sprawiedliwie.

Bo z drugiej strony to ona może być facetem podstawionym [przez muslimów specjalnie niee, to zbyt grubymi nićmi szyte, aż tak inteligentni to o nie nie są

Moje niezdecydowanie dotyczy głównie drugiej pseudo-baby właśnie tej z którą walczyła Szeremeta, jak pewnie zauważyłeś większość tekstu tego artykułu jest poświęcone Algierce, tej drugiej jedynie wtrącenia, to rodzi niepewność. I o ile jestem w stanie uwierzyć że Algierka to baba to w przypadku Tajki już nie jestem przekonany.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-10, 23:28 3
Zgłoś
baronturbina 2024-08-10, 23:30 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem