Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Szeremeta
nowynick • 2024-08-10, 22:08
Jakby walczyła przeciwko kobiecie to pewnie by wygrała... Kolejny p🤬lony xy wystawiony przeciwko kobietom, mimo wykluczeń z mistrzostw świata z powodów poziomu tosteronu i badań genetycznych... nasza wytrzymała wszystkie rundy. mkolowi soczysty murzyński c🤬j w dupę

Zgłoś
Lobo24 2024-08-10, 22:13 17
A Ukrainkę wykluczyli z zawodów kajakarskich bo miła na kajaku napis "jestem Ukrainką". Uznano to za propagandę i ją wykluczono.
Zgłoś
chorym 2024-08-10, 22:17 171
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-10, 22:19 42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tars 2024-08-10, 22:19 57
Lobo24 napisał/a:

A Ukrainkę wykluczyli z zawodów kajakarskich bo miła na kajaku napis "jestem Ukrainką". Uznano to za propagandę i ją wykluczono.

Powinna była napisać "Jestem Ukrainką lgbt", to by się cioty z mkol oszczały z ekscytacji.
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 22:29
Zgłoś
Aaltonen 2024-08-10, 22:41 3
Prawdę mówiąc to ta Szeremeta też wygląd jak chłop. Turczynka jedynie ładna i kobieca.
Zgłoś
rutrar 2024-08-10, 22:45 5
takamahi napisał/a:

Nie krępuj się, właź.
Tak poza tym cholera wie jak to jest naprawdę z tymi zawodni(cz)kami :

Przecież to jakieś bzdury. I powoływanie się na jakiegoś lekarza (koniecznie z USA), bo ma on ileś tam tysięcy subskrybentów... Dno.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-10, 22:48 27
Zgłoś
takamahi 2024-08-10, 22:50
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-08-10, 22:55 8
Zgłoś
rutrar 2024-08-10, 22:55 5
Zgłoś
nowynick 2024-08-10, 22:57 8
Zgłoś
Antymajka 2024-08-10, 22:57 3
Aaltonen napisał/a:

Prawdę mówiąc to ta Szeremeta też wygląd jak chłop. Turczynka jedynie ładna i kobieca.

To nie konkurs piękności
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-08-10, 22:58 1
takamahi napisał/a:

Bardziej wiarygodne dla mnie, niż twierdzenia że to faceci

Bo tak napisali specjaliści z TVP...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem