👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do tirowców - najpierw robicie sobie z tych ekspresówek zwanych szumnie autostradami prywatny folwark, a potem się dziwicie, że kierowcy osobówek nienawidzą was jak psów i traktują jeszcze gorzej...
No geniusze, po prostu geniusze szacunku na drodze
Nic tylko powinszować
No geniusze, po prostu geniusze szacunku na drodze

wszystkim biorącym w tym udział ,,,,lejce do pieca ,,,,deeeeeeebbbbbiiiilllleeeee

PIs napisał/a:
Po 5 tys mandatu dla każdego za spowodowanie zagrożenia.
Dla zatrzymujących tira na środku autostrady bez istotnego powodu powinna być ćwiara za usiłowanie zabójstwa.
każdy TIRowiec to idiota za kółkiem, który wyznaje zasadę że większy ma pierwszeństwo. Kto to widział wymijać się jak jeden jedzie 90km/h a drugi 92km/h i w dupie mam was czas, mój jest tak samo ważny.
Każdy tirowiec jest pustym dzbanem!
Każdy tirowiec jest pustym dzbanem!
BarmanInternetu napisał/a:
Z tego co pamiętam jest tam zakaz wyprzedzania przez tirówcow
Hahaha - czyli zakładasz, że jakiś życiowy nieudacznik tzw. sracz-na-koło-naczepy, którego jedynym życiowym osiągnięciem - poza rogami doprawionymi przez żonę - było zrobienie prawo jazdy (czyli coś co przeciętny osiemnastolatek zdobywa w 2 miesiące, na razie tylko B) - zna i rozumie przepisy? I je stosuje?
Daj frustratom trochę radości w ich marnym życiu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie