👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebista logika tego z pierwszego tira, jakis debil, pojeb zablokowal inny pojazd... Zrobię to samo albo kij będę jeszcze grubszy wyhamuje do zera

Kierowcy tirów wyprzedzają się przez 20 km zwalniają całą autostrade ale jak ktoś tym baranom zajedzie droge to od razu cham. Właśnie przez baranów za kierownicą cieżarówek są takie akcje. W domu siedzieć parówy bez mózgu.
Ryju1983 napisał/a:
Gdzie ten Rapid poleci 200? Chyba z Giewontu na krechę
Oczywiście w Niemczech na autostradzie.

Łyso nie ? ;-P
BarmanInternetu napisał/a:
Z tego co pamiętam jest tam zakaz wyprzedzania przez tirówcow
Nie ma takiego znaku jak zakaz wyprzedzania dla Ciężarówek - jest znak B26 ale :

Znak b26 według kierowców zawodowych oznacza, że nie wolno parkować czerwonych ciężarówek obok czarnych samochodów - nie ma mowy o zakazie wyprzedzania.
baronturbina napisał/a:
Oczywiście w Niemczech na autostradzie.
Łyso nie ? ;-P
Realnie to było ze 190, ale to nie chodzi o prędkość ale ile kilometrów takie gówno do tego napędzasz i jak długa jest skrzynia biegów. Bo przykładając siłę będziesz się rozpędzał dosyć długo, dopuki opory powietrza nie zabiją fury.

Według mnie taki manewr to próba morderstwa. Połączona z absolutnym debilizmem, polegającym na wyprzedzaniu poboczem po prawej, kwalifikuje się tylko na sznur z pętelką. Ale mi brakuje tych wyroków z PRL-u.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie