Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:17
Poniższy filmik przedstawia akt typowego polactwa drogowego na autostradzie A4.
Załoga karetki pędzi na złamanie karku z Rzeszowa do Krakowa z sercem do przeszczepu dla dziecka i tracą cenne sekundy bo o to pewien polski dzikus z Wieliczki postanowił, że ich nie puści i c🤬j bo on jest najlepszy i najszybszy kierowca.
Na szczęście widejo już jest w rękach policji, która zapowiedziała, że kierowca ma przej🤬e.

Niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego ocenzurowano tablice rejestracyjne.
W jakim celu ludzie oszczędzają taka kreaturę przed linczem w internecie?

Źródło
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-10, 15:16 1
Abraxus napisał/a:

Mi się czasem wydaje, że on się zgrywa.
Myślimy, że jest takim idiotą a on jest po prostu królem trolli.

Też bym chciał, żeby tak było, ale niestety - poznałem w tym kraju tylu idiotów jego pokroju, że powątpiewam w faktyczność jego trollingu. Gdyby nie ten fanatyczny "antysemityzm", to normalnie mógłby należeć do takiego KOD-u.
Zgłoś
garota 2018-12-10, 15:55
A może byśmy tak dojechali tą firmę. Płacę prywatnie 100 zł za to co ukrywa się pod "zamazaniem". Więcej nie dam bo aż tak mi nie zależy.
Zgłoś
Keli 2018-12-10, 17:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-10, 17:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Keli 2018-12-10, 17:34
Wszędzie to to się namnaza eh. Jeszcze tylko na portalach biznesowych tego chamstwa nie ma...

Tb303

Racja, mozna bylo krocej napisac, ale debile to ogolna nazwa zbioru w ktoym zawieraja się wyzej wymienione osobniki.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-10, 17:38 2
Zgłoś
camson 2018-12-10, 17:43
Oby szmatę wycisnęli z ostatniego grosza.
Zgłoś
Kosmodysk 2018-12-10, 17:48
Już Policja namierza gościa. Ponadto Policja nie będzie go karać mandatem, tylko kieruje od razu sprawę do sądu. Sąd za takie wybryki może ukarać kolesia do 5000zł.

UWAGA:Dziś zasłyszane w radio:Policja poszukuje świadków tego zdarzenia, tak wiec tego, proszę podesłać nagranie bez zamazanych nr rej.
Zgłoś
janlew 2018-12-10, 17:52 5
TB303 napisał/a:

Żeby nie było: Poglądowo jestem prawicowcem-wolnościowcem.

Jesteś jesteś, pełną gębą.

O ile to nazwiemy konserwatywnym/prawicowym podejściem:

A to liberalnym/wolnościowym:

Zgłoś
konto usunięte 2018-12-10, 18:24 5
Zgłoś
konował 2018-12-10, 19:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-10, 20:18 1
janlew napisał/a:

Jesteś jesteś, pełną gębą.

O ile to nazwiemy konserwatywnym/prawicowym podejściem:

Obrazek

A to liberalnym/wolnościowym:

Obrazek

Rozbawiłeś mnie
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-12-10, 23:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-11, 0:28 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-11, 19:13
Musze przyznać rację janlew w każdym słowie.Sami nie wiecie kim jestescie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem