Znam gościa. Wyr🤬ałem tego dnia jego żonę i później jak przyszedł jeszcze mi z awanturą to wyr🤬ałem w dupę również jego i nasrałem mu na tego starego rzęcha. Musisz mu wybaczyć. Miał prawo czereśniak być wkurzony.
Jaki padał. Jeździmy na suwak.
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
mam takie wrażenie że szeryfy lewego pasa to takie ideologiczne lewaki k🤬a
garota napisał/a:
Znam gościa. Wyr🤬ałem tego dnia jego żonę i później jak przyszedł jeszcze mi z awanturą to wyr🤬ałem w dupę również jego i nasrałem mu na tego starego rzęcha. Musisz mu wybaczyć. Miał prawo czereśniak być wkurzony.
Idioto z tak dennymi wypowiedziami idź na cda... takich jak ty tam jest pełno i na pewno dostaniesz dużo +.
Jak wygląda ten klucz do opon wspomniany w 48 sekundzie?
Lee225 napisał/a:
Idioto z tak dennymi wypowiedziami idź na cda... takich jak ty tam jest pełno i na pewno dostaniesz dużo +.
Nie martw się mordko, dupa niebawem przestanie cię boleć.
Jakim sfrustrowanym marnym człowieczkiem trzeba być, żeby takie coś odj🤬?
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Trzeba mieć strasznie c🤬jowe życie aby tak odj🤬. O ile jeszcze januszowanie mogę jakoś zrozumieć to akcji z biedronką ni c🤬ja nie ogarniam.
Widać, że się pomylił bo chciał przez parking wjechać przed typka a jak zobaczył, że tam są schody to nagle syndrom małego penisa się odezwał.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
J................8
2017-09-16, 15:59
garota napisał/a:
Nie martw się mordko, dupa niebawem przestanie cię boleć.
serio...idź na cda, tam znajdziesz takich jak ty i ogólnie to wy...tego no...ić stont
jak odpiszesz to wygrałem a ty jesteś pedał a wiem, że przez to, że jak odpiszesz to będziesz pedał to nie odpiszesz i zrobisz ludziom przysługę...k🤬a
k................k
2017-09-16, 19:00
nie dało się bardziej pedalskiej nuty tutaj wstawić?
p................s
2017-09-16, 19:39
nieszczęśliwy człowiek, pewnie bez świeżaka nie ma co do chaty wracać
m................k
2017-09-16, 20:08
codziennie tamtędy jeżdze. zdarzają się deble, ale generalnie rano suwak działa. Za to jak wracam z pracy po południu to zawsze widać jakiegoś szeryfa, nie ma reguły-są osobówki, ciężarówki i inne dostawczaki..
A co do gościa z merca, chciał się pochwalić że po za autem dorobił się też klucza. Smutny człowiek
Wysłałbym filmik na policje i niech debil płaci za swoją głupotę. Koleś ma mózg jak u szympansa rzucającego gównem.