Szeryf k🤬a jego mać. Filozof się znalazł
Ludzie z Bydgoszczy będą wiedzieć, że rejestracja CSW zobowiązuje
A................r
2017-05-23, 13:29
Krew mnie zalewa !!! natychmiast zabrać mu prawo jazdy i kurs na nowo !!! p🤬lony debil orać na pole jak jeździć nie potrafi
Widać został mu nawyk stania w kolejkach z poprzedniego ustroju.....J🤬y burak..
Może przydało by sie takiego szeryfa podp🤬lić na policje, za blokowanie pasa pewnie jakiś mandat by dostał
Ja p🤬le, szkoda że na bagiety nie zadzwonił. Ciekawe czy janusz wtedy dalej by uważał, że ma racje i blokowałby lewy pas, czy jednak kilka stówek mandatu i kilka pkt by go nauczyło.
d................d
2017-05-23, 14:09
stary dziadyga z tira to jedno (dobrze go widać w 1:57-1:59) ale chłystek z osobówki też ma głos jakby mu pierwsze trzy włosy na jajach wyskoczyły
J🤬y palant z tira. Nic c🤬j nie wie o jeździe na suwak. W sumie reszta hołoty też nie wie bo się w jednym rzędzie ustawiła. I tak przez debili robią się korki.
a tam p🤬licie, jak byście byli przed nim i on by tak blokował to byście cieszyli ryje, że szybciej idzie
"Płynniej idzie jednym rz
ądem..." co za k🤬a Janusz szos
Nie wiem co jest gorsze - ten szery, czy tej c🤬j z kamerką, który nie potrafi mówić po polsku.
K🤬a uszy mi krwawią od tego ruskiego akcentu.
w................e
2017-05-23, 17:11
Janusz w podkoszulku. J🤬y k🤬a c🤬j!
Sonal napisał/a:
Nie wiem co jest gorsze - ten szery, czy tej c🤬j z kamerką, który nie potrafi mówić po polsku.
K🤬a uszy mi krwawią od tego ruskiego akcentu.
Szkoda, że Ci dupa nie krwawi, przynajmniej materiał na harda by był
podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!
x................9
2017-05-23, 17:15
CSW, CNA, CBY, CTR - widząc te tablice, wiem że będę się wk🤬iać jadąc za takim...
Krak
2017-05-23, 17:15
Może ktoś rozpozna swojego tatkę.
A ten od kamery....fakt, niezły napływ.
Tego "śpiewającego" akcentu nie da się słuchać.