OzonGCW napisał/a:
Wszyscy stoją a zawsze znajdzie się kilka kurew które chcą się wp🤬lić, banda zjebów.
No, no. Po to sa 2 pasy, zeby jechac do konca. Gdyby k🤬a jazda na suwak nie byla wyjsciem z sytuacji to zwezke p🤬lneliby 50 km wczesniej. Co za k🤬a banda pojebow

Generalnie ciężko logicznie dyskutować z kimś kto jedyny egzamin jaki zdał w życiu to ten na prawo jazdy a i tak nie wiadomo za którym razem...

@Jak_chcesz_to_chodz
Jeżeli myślisz, że na kierowcę przyjmują ludzi bez szkoły, to jesteś w błędzie.
Jeżeli myślisz, że na kierowcę przyjmują ludzi bez szkoły, to jesteś w błędzie.

A najlepsze jest to, że tak blokując pas zrobił to co inni chcieli zrobić. Czyli dojechał do końca i dopiero wjechał na ten zamek. Ludzie to jednak są idioci k🤬a.

też macie takie coś że na niektórych filmikach na yt nie działa wam głos?

Szajba_Man napisał/a:
Aleś ty oryginalny![]()
Hahahaha
Ale i tak nic śmieciu nie zmieni faktu że jesteś j🤬ym hanysem wiec morda w kubeł patałachu.
Kiedyś już psi odbycie, udowodniłem ci że c🤬ja wiesz o swoim regionie a drzesz p🤬dę jak cyganka chcąca sprzedać dywan.
Wtedy skuliłeś ogon i wyj🤬eś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
kustoszpan napisał/a:
Kiedyś już psi odbycie, udowodniłem ci że c🤬ja wiesz o swoim regionie a drzesz p🤬dę jak cyganka chcąca sprzedać dywan.
Wtedy skuliłeś ogon i wyj🤬eś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?
Nie przypominam sobie wiec chyba coś tu ściemniasz.
O swoim regionie wiem bardzo dużo wiec zamilcz obszczymurku.
A jeżeli coś tam kiedyś napisałes i ci nie odpisałem to może zwyczajnie nie widziałem bo w sumie po c🤬j dyskutować z węglojadami?

Musisz być straszną życiową p🤬dą.