Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ksg 2014-12-01, 0:38
OzonGCW napisał/a:

Wszyscy stoją a zawsze znajdzie się kilka kurew które chcą się wp🤬lić, banda zjebów.

No, no. Po to sa 2 pasy, zeby jechac do konca. Gdyby k🤬a jazda na suwak nie byla wyjsciem z sytuacji to zwezke p🤬lneliby 50 km wczesniej. Co za k🤬a banda pojebow
Zgłoś
voo_doo 2014-12-01, 1:11
Generalnie ciężko logicznie dyskutować z kimś kto jedyny egzamin jaki zdał w życiu to ten na prawo jazdy a i tak nie wiadomo za którym razem...
Zgłoś
r................n 2014-12-01, 1:34
@Jak_chcesz_to_chodz

Jeżeli myślisz, że na kierowcę przyjmują ludzi bez szkoły, to jesteś w błędzie.
Zgłoś
s................d 2014-12-01, 7:50
A najlepsze jest to, że tak blokując pas zrobił to co inni chcieli zrobić. Czyli dojechał do końca i dopiero wjechał na ten zamek. Ludzie to jednak są idioci k🤬a.
Zgłoś
s................e 2014-12-01, 16:27
też macie takie coś że na niektórych filmikach na yt nie działa wam głos?
Zgłoś
kustoszpan 2014-12-01, 20:09 2
Szajba_Man napisał/a:

Aleś ty oryginalny
Hahahaha

Ale i tak nic śmieciu nie zmieni faktu że jesteś j🤬ym hanysem wiec morda w kubeł patałachu.

Kiedyś już psi odbycie, udowodniłem ci że c🤬ja wiesz o swoim regionie a drzesz p🤬dę jak cyganka chcąca sprzedać dywan.
Wtedy skuliłeś ogon i wyj🤬eś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
S................i 2014-12-03, 13:32
kustoszpan napisał/a:

Kiedyś już psi odbycie, udowodniłem ci że c🤬ja wiesz o swoim regionie a drzesz p🤬dę jak cyganka chcąca sprzedać dywan.
Wtedy skuliłeś ogon i wyj🤬eś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?

Nie przypominam sobie wiec chyba coś tu ściemniasz.
O swoim regionie wiem bardzo dużo wiec zamilcz obszczymurku.
A jeżeli coś tam kiedyś napisałes i ci nie odpisałem to może zwyczajnie nie widziałem bo w sumie po c🤬j dyskutować z węglojadami?
Musisz być straszną życiową p🤬dą.
Zgłoś