"ale do kogo masz pretensje że się nie uczyłeś i na tirach jeździsz" - mistrzowski, kulturalny pocisk

Wjazd do Bielska.
SGL... Dlaczego mnie to nie dziwi... J🤬e hanysy.
Ta brudna rasa powinna mieć zakaz opuszczania swojego k🤬idołka Zwanego hanysogrodem!
Tfu!
SGL... Dlaczego mnie to nie dziwi... J🤬e hanysy.

Ta brudna rasa powinna mieć zakaz opuszczania swojego k🤬idołka Zwanego hanysogrodem!
Tfu!
Nakupowali policjantom bolidow z wideorejestratorem zamiast kupic motocyklei posylac na takie korki zeby szeryfom lupali mandaty to by sie w koncu ludzie nauczyli.
Autostrada tez kiedys przechodzi w jednopasmowke to wiara ma 300 kilometrow grzac prawym pasem bo przeciez lewy kiedys sie skonczy?
Pewni ludzie nauke przyswajaja tylko w stary wojskowy sposob - przez dupe do glowy.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.

hanys z okolic gliwic, tak czy siak pod ściane i 7,62 w łeb
J🤬a, zwężka. Przebudowa dwóch skrzyżowań i wymiana nawierzchni o długości kilometra, a k🤬icy można tam dostać. I oczywiście p🤬lną tam światła, bo jakaś p🤬da wyszła z kuchni, wsiadła za kierownicę i rozj🤬a się jedna z drugą w rowie. Nie idzie normalnie wyjechać z bielska, wiecznie k🤬a coś. I te p🤬lone a'pacze. Jedzie sk🤬ysyn 30 na godzinę bo c🤬j musi pooglądać i jako ekspert od j🤬ia młotkiem skomentować postęp robót lub ich brak.
To to c🤬j. Najbardziej wk🤬ia fakt, że ten c🤬l niedorobiony blokuje przejazd innym a jak dojedzie do zwężenia to ostatecznie jakaś tępa p🤬da go przed siebie wpuści zamiast blokować c🤬ja do końca. Dadzą się wyr🤬ać a za chwilę głaszczą go po jajach.
Kiedyś mi taki szeryf próbował mi wytłumaczyć dlaczego tak jest lepiej, tak się debil zagalopował że staneło na tym że najlepiej jakby był tylko jeden pas, wtedy by było szybciej bo wszyscy by jechali a nie stali w korku

taki stary a taki k🤬a głupi
to chyba jakieś zaszłości z czasów PRL - to pokolenie musi w c🤬j wymrzeć, może wtedy będzie na drogach NIECO normalniej...

podpis użytkownika
Rock.
Czy ktoś z sadoli jest mi w stanie wytłumaczyć o co chodzi z szeryfem ? W czym to ma niby pomóc, jak tacy ludzie argumentują to postępowanie.
Dla mnie to jest wyjątkowo nie logiczne.
Dla mnie to jest wyjątkowo nie logiczne.
K🤬a jechałem tamtędy tego samego dnia, przez to zwężenie spóźniłem się na koncert siostry. P🤬lone gorole rozjebia Ci cały pas ruchu i zrobią jednopasmówkę, mimo że nawet żadne prace tam k🤬a nie trwaja
a to burak j🤬y
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

mefe napisał/a:
K🤬a jechałem tamtędy tego samego dnia, przez to zwężenie spóźniłem się na koncert siostry. P🤬lone gorole rozjebia Ci cały pas ruchu i zrobią jednopasmówkę, mimo że nawet żadne prace tam k🤬a nie trwaja
Nie k🤬a wcale...

Z reszta hanysie nie jesteś tu mile widziany więc zamknij pysk i wp🤬laj węgiel.