Policjanci zatrzymali kierującemu Nissanem prawo jazdy oraz poinformowali organ wydający prawo jazdy o konieczności skierowania mężczyzny na dodatkowe badania lekarskie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
dancio1978 napisał/a:
Które to nissan? Jeden debil nie przepuszcza drugiego debila. Jak dl mnie to obaj na badania psychiatryczne
Ten czarny.
Widać, że na sadisticu połowa użytkowników to najwyraźniej stulejarze, którzy autem nauczyli się jeździć w GTA w swojej piwnicy.
Jakich dwóch debili wy tam widzicie?
Debilem jest Nissan, który próbuje wyprzedzić kilkukrotnie w niedozwolony sposób na wąskiej uliczce jednopasmowej, między innymi chodnikiem, na pasach i powierzchnią wyłączoną z ruchu, a jadący przed nim mu to uniemożliwił.
Czy wy macie oczy w dupie?
Jakich dwóch debili wy tam widzicie?
Debilem jest Nissan, który próbuje wyprzedzić kilkukrotnie w niedozwolony sposób na wąskiej uliczce jednopasmowej, między innymi chodnikiem, na pasach i powierzchnią wyłączoną z ruchu, a jadący przed nim mu to uniemożliwił.
Czy wy macie oczy w dupie?
dancio1978 napisał/a:
Które to nissan? Jeden debil nie przepuszcza drugiego debila. Jak dl mnie to obaj na badania psychiatryczne
ten drugi który próbuje wyprzedzać, wygląda na Nissana Qashqaia jak np. ten:
Myślałem ze do skarbówki się tak spieszy ale dzban ,teraz pojeździ ładnymi autobusami elektrycznymi
mateo997 napisał/a:
jadący przed nim mu to uniemożliwił.
Więc uważasz że kierujący ktury ciągle zjeździ od krawędzi do krawędzi zmienia pasy ruchu bez użycia kierunkowskazów i umyślnie zajeżdżający drogę jest normalny ?
dancio1978 napisał/a:
Nissan to ten czarny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie