📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale to musiały być straszne szczyny że się nie zgazowało prawie w ogóle, poza tym 0,33l - nie liczy się

No kolego, szacunek. Ja w 28 sekund to jedno piwo mogę najwyżej wyzerować.
@erni1400
Co masz na myśli mówiąc dobre? Bo dla mnie dobre piwo, to takie, które mi smakuje. I bez problemu mogę dostać takie w butelkach półlitrowych
Co masz na myśli mówiąc dobre? Bo dla mnie dobre piwo, to takie, które mi smakuje. I bez problemu mogę dostać takie w butelkach półlitrowych

nowynick napisał/a:
ale to musiały być straszne szczyny że się nie zgazowało prawie w ogóle, poza tym 0,33l - nie liczy się
![]()
Jakość piwa nie ma nic wspólnego z nagazowaniem, są gatunki piw, gdzie gaz jest ledwo wyczuwalny, a są też takie że stopień nagazowania jest jak w szampanie.
erni1400 napisał/a:
@nowynick Dobre piwa zazwyczaj są tylko w 0,33l
Większej bzdury nie słyszałem od dawna, pewnie masz na myśli Corony i inne tego typu piwa - nie, to nie jest dobre piwo. Obecnie polskie browarnictwo odżywa maksymalnie i jest ogromny wybór znakomitych piw, minus taki, że kosztują 7-10 zł/butelka i kolejny minus, że w mniejszych miejscowościach są niedostępne.
W 2:08 z niewiadomych przyczyn filmik chyba się cofa. Chyba, że to nie filmik się cofa :3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie