Ten sam rodzaj upodlenia. Bełkocze bez sęsu, buja sie jak rezus, wbija gwozdzie w stół, rzadziej sie awanturuje ale tylko i wyłacznie z powodu że ma nawinieta korbę.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.

Niech ktoś mi powie ze zjarana osoba nie jest równie debilna co pijana.
Ten sam rodzaj upodlenia. Bełkocze bez sęsu, buja sie jak rezus, wbija gwozdzie w stół, rzadziej sie awanturuje ale tylko i wyłacznie z powodu że ma nawinieta korbę.
Po pierwsze: Skąd wiesz, że to zioło?
Po drugie: Nie masz bladego pojęcia o tym, jak działa zielone.
Niech ktoś mi powie ze zjarana osoba nie jest równie debilna co pijana.
Chłopie chyba nigdy nie widziałeś osoby zjaranej, a sam upalony to już na pewno nie byłeś, skoro uważasz, że po buchach bełkocze się bez SENSU (!)

podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalićNiech ktoś mi powie ze zjarana osoba nie jest równie debilna co pijana.
W dupie byłeś, gówno widziałeś ale i tak się uważasz za eksperta. Typowy bolag robag