podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nowy sadol, nowy kontent. Tak trzymajmy !!!. Teraz kotki ! Ja chce kotki !
W piwnicy u wujka masz.
Nowy sadol, nowy kontent. Tak trzymajmy !!!. Teraz kotki ! Ja chce kotki !
łap przyszłość sadola:
Teraz kotki ! Ja chce kotki !
Ale żeby wj🤬y tego francuskiego chomika?

[ Dodano 2025-05-28, 18:09 ]
łap przyszłość sadola:
A tutaj przeszłość:
sadistic.pl/szczur-przywiazany-do-kota-vt389451.htm
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ale żeby wj🤬y tego francuskiego chomika?
A tutaj przeszłość:
Haha, przeszłość dużo zabawniejsza🙂
Brak edukacji kulturalnej powoduje to, że Polacy nie potrafią odróżnić sztuki od zwykłego gówna. Stąd zawrotne kariery takich Martyniuków, Rabczewskich czy Nawrockiego.
Nikt z was nie zobaczył drugiego, trzeciego i czwartego dna tej instalacji artystycznej. Ona mówi nam, że w naszych szklanych pułapkach jesteśmy zgubieni i bezbronni, jak te dzikie zwierzę. Mamy szklany sufit, a także podłogę. Tylko z pomocą drugiego człowieka możemy wydostać się z pułapki. Tylko, czy ktoś nam pomorze...?
Nowy sadol, nowy kontent. Tak trzymajmy !!!. Teraz kotki ! Ja chce kotki !

To nie jest zwykła mysz. To jest część instalacji artystycznej. Było o tym głośno.
Brak edukacji kulturalnej powoduje to, że Polacy nie potrafią odróżnić sztuki od zwykłego gówna. Stąd zawrotne kariery takich Martyniuków, Rabczewskich czy Nawrockiego.
Nikt z was nie zobaczył drugiego, trzeciego i czwartego dna tej instalacji artystycznej. Ona mówi nam, że w naszych szklanych pułapkach jesteśmy zgubieni i bezbronni, jak te dzikie zwierzę. Mamy szklany sufit, a także podłogę. Tylko z pomocą drugiego człowieka możemy wydostać się z pułapki. Tylko, czy ktoś nam pomorze...?
Może ci pomoże jakiś specjalista z Pomorza🙂