Jakim k🤬a trzeba być debilem? Przychodzisz do takiego z ostrymi krancipsami a on mówi, że woli szklankę bo jest ostrzejsza.
Ponoć brązowe szkło lepiej wchodzi.... Nie wiem nie próbowałem i nie zamierzam ....
Osz k🤬a !
Takie coś w ogóle da się przeżyć ?

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Osz k🤬a !
Być może i można wysrać swoje jelita i żyć, pytanie jak długo?

Sądząc po akcencie, mógł dostać wybór, zeżresz szklankę, albo kulkę.
Sądząc po wyglądzie to raczej spragniony degustator, który za dyktę przyjął zakład, że najpierw op🤬li zagrychę.
Gdyby to byli moi pracownicy teraz już poza kamerą zdzieraliby papierem ściernym zaschnięty beton w mojej piwnicy z roboty którą sp🤬olił inny parobas ich pokroju. Jeszcze bym napluł im na łby podczas tego ścierania.
Syn_Milionera napisał/a:
Gdyby to byli moi pracownicy teraz już poza kamerą zdzieraliby papierem ściernym zaschnięty beton w mojej piwnicy z roboty którą sp🤬olił inny parobas ich pokroju. Jeszcze bym napluł im na łby podczas tego ścierania.
ale naszczęcie jestes zwykłym parobkiem i nigdy nikogo nie będziesz miał nad sobą
Starszy gość z którym kiedyś pracowałem przechwalał się że za komuny dla popisu szklanki zjadał i wygrywał zakłady. Teraz mu wierzę
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Respektuj napisał/a:
ale naszczęcie jestes zwykłym parobkiem i nigdy nikogo nie będziesz miał nad sobą
Chciałeś napisać pod sobą.
Był gdzieś na hardzie filmik czy fotorelacja z sekcji kolesia który nawp🤬lał się szkła czy tam gwoździ, ciekawie to wyglądało.
Jaka trzeba być sp🤬olina życiową żeby robić taki rzeczy. Mniej niż zero
Fajnie chrupie, ale może ktoś wyjaśnić jak on jest w stanie to przeżyć i się wysrać?
podpis użytkownika
Zawsze stoi.