👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justynka99 napisał/a:
Mężczyzna za kierownicą i wszystko jasne.
Oho, dotknięta niewidzialna ręką statystyki kobitka ma satysfakcję, że facet spowodował wypadek. Mało jesteś na sadisticu może, bo te solidne 30% idiotyzmow za kółkiem odjebuja faceci jednak

sothis napisał/a:
Oho, dotknięta niewidzialna ręką statystyki kobitka ma satysfakcję, że facet spowodował wypadek. Mało jesteś na sadisticu może, bo te solidne 30% idiotyzmow za kółkiem odjebuja faceci jednak
No statystyki to mówią jasno która płeć powoduje więcej wypadków i która płeć częściej prowadzi po alkoholu. A na sadisticu jestem wystarczająco, żeby widzieć, że za każdym razem, gdy nie widać kierowcy ktoś pisze, że kobieta.
Czyli jak jestem kobietą ale interesuje się rajdami to według twojej teorii zostałam trans mężczyzna, tak?
Halman gdzieś Pan był, brakowało tu Twoich wstawek! Nie to gówno co wstawia Jessik, na które tylko traci się czas.
Justynka99 napisał/a:
Czyli jak jestem kobietą ale interesuje się rajdami to według twojej teorii zostałam trans mężczyzna, tak?
Jak się i teresujesz to spoko. Ja się interesuje lotami w kosmos.
Jak z interesowania się przejdziesz do praktyki, to używaj kamerki i niech ktoś później wrzuci materiał na harda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie