👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak to nie była policja tylko przebierańcy, a gościu wiózł coś drogiego?
Dwa razy uciekłem przed policją. Ale to było w 90 tych, więc bez tych pedalskich kamerek i telefonicznych bts-ów.
Teraz bym się nie odważył.
Teraz bym się nie odważył.
psotny_fiutek napisał/a:
Play
+ za dużo tefałenów i myśli, że takie za granicą policmajstry to cioty jak polska policja , że można im napluć w pysk bez konsekwencji
Clistwood napisał/a:
+ za dużo tefałenów i myśli, że takie za granicą policmajstry to cioty jak polska policja , że można im napluć w pysk bez konsekwencji
Jest piwnicowy wojownik.
Chciałbym zobaczyc jak plujesz w twarz policjantowi.
I co sie potem z tobą dzieję.
Ratunku mamo policja mnie bijeee

„Czeska Policja vs Słupski oszołom”
Nie. Czeska policja vs słupski oszołom.
;>
Nie. Czeska policja vs słupski oszołom.
;>
polski pies, jak ja gardzę polactwem, niedługo Ukraińcy zrobią porządek z tą swolocza i patologią haaatfu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie