Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07

Jeżeli ktoś przekazuje nam informacje, że alkohol to toksyna, która zabija bezpowrotnie nasze neurony, upośledza organizm i wyniszcza nasze ciało to i tak nie do końca jesteśmy świadomi tego co naprawdę się dzieje w naszym organizmie.
Ten filmik przedstawia jak sprawa się ma od wewnątrz.
Alkohol to substancja która działa na receptory neuronów jako depresant, czyli wyłącza powoli aktywność mózgu, a przez swoją toksyczność trwale zabija neurony (które się nie odnawiają) w mózgu. Jest to więc jeden z największych zabójców umysłu.

źródło: /watch?v=u4AJ3Bt3WRQ&feature=plcp
*nie mój opis
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Winterstorm 2012-07-02, 15:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-02, 16:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
max1522 2012-07-02, 17:47
tak tylko to dotyczy tylko tych pijaczków z pod sklepów
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-02, 18:10
Zgłoś
tabacca 2012-07-02, 18:48
Przerażające....
Wypijmy za zdrowie alkoholików
Zgłoś
xomi 2012-07-02, 18:59
To jest wybitnie przesadzone..
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2012-07-02, 19:10
Z wrażenia musiałem się napić...
Zgłoś
VanHelsing 2012-07-02, 19:46 1
Tak jeszcze dodam do marihuany. Że niby osoby palące zapominają co mówiły 5 minut temu?
Zgłoś
Baro 2012-07-02, 19:51 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-02, 21:44 1
I weź to na trzeźwo oglądaj.
Zgłoś
Developers 2012-07-02, 22:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-03, 0:41 2
Tezy Fundamentalne P. Bałtroczyka, mówią co nieco na temat alkoholu...

Ściśle na temat 6:20
Zgłoś
karol57 2012-07-03, 10:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-03, 20:05
saczi napisał/a:

Niedawno jacyś tam naukowcy odkryli, że neurony się regenerują czy tam odradzają, gdzieś czytałem o tym także nie ma takiej tragedii jeszcze, lecę na wódeczkę

Tak, radzę poczytać o HU-210.
Ciekawe, co z tymi, którzy piją całe życie i wcale nie umierają wcześniej, chociaż nie chwalmy dnia...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 15:37
tego filmiku wynika, że większość z nas to zombie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem