Takiego kałojadka powinno się przekazać pod opiekę Kasi Waśniewskiej oraz zapatrzyć Kasię w koc. I czekać aż się wyślizgnie, najlepiej kilka razy.
Bezstresowe wychowanie

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Na miejscu rodziców tego małpiątka bym ją zostawił w tym markecie na nockę żeby zap🤬lała z mopem do rana, to y się głupot odechciało na przyszłość.
jimi83 napisał/a:
Kolejna małpa z zoo sp🤬oliła
Dokładnie to samo w pierwszym momencie przyszło mi na myśl
Pasem wp🤬lić przez gołą dupe to może by pomogło ,a jak nie to kula w łeb i do piachu
Małpy nie mają koloru, tylko umaszczenie
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
k🤬a o co chodzi jak by to było w cywilizowanym taki małpiszon dostał by lepę w ryj i zesrał by się na mięto a tam wszystkie j🤬e negry stoją patrzą i maja wszystko w dupie
[ Dodano: 2024-12-03, 15:03 ]
może ją zostawili tylko nie dali instrukcji obsługi jak mopa uzywać widać że to tępe
[ Dodano: 2024-12-03, 15:03 ]
yellow87 napisał/a:
Na miejscu rodziców tego małpiątka bym ją zostawił w tym markecie na nockę żeby zap🤬lała z mopem do rana, to y się głupot odechciało na przyszłość.
może ją zostawili tylko nie dali instrukcji obsługi jak mopa uzywać widać że to tępe
Dziecko zestresowane musi sobie ulżyć, więc dont touch her. Lepa na ten smarkaczy małpi ryj i się dowie dlaczego nie wolno tego robić.
Problemem nie jest tu mala szympansica tylka ta k🤬a na samym koncu filmu co japie do faceta ktory nawet jeszcze palca nie podniosl na male gowno...(a powinien wyjebac w pysk jednej i drugiej)
Wszyscy obwiniaja same narcystyczne, aspoleczne k🤬y (ktorych mamy dzisiaj plage) .... ja obwiniam ich przyzwalajace madki i niedoj🤬ych simpowatych tatusiow - za uraczanie spoleczenstwa swoimi zj🤬ymi bachorami.
Wszyscy obwiniaja same narcystyczne, aspoleczne k🤬y (ktorych mamy dzisiaj plage) .... ja obwiniam ich przyzwalajace madki i niedoj🤬ych simpowatych tatusiow - za uraczanie spoleczenstwa swoimi zj🤬ymi bachorami.