A potem dać sie nagrać i wrzucic w net. Nigdy nie skumam tego braku podstaw instynktu zamozachowawczego.
Co takie gówno robi na portalu sadistic? Jak by teraz weszły małpy i rozj🤬y jej arsenala to mogłoby zrobić na kimś wrażenie, a tak to po prostu tępa laska z biedaszybu.
FiLiPeKkkkkk napisał/a:
Co takie gówno robi na portalu sadistic? Jak by teraz weszły małpy i rozj🤬y jej arsenala to mogłoby zrobić na kimś wrażenie, a tak to po prostu tępa laska z biedaszybu.
Ja jak widzę że CrazyEdek coś wrzucił to nawet nie odpalam, bo wiem że to gówno materiał jest. Gość wrzuca każdą tandetę jaką znajdzie, byleby zdobyć piwka.
wlasnie dlatego biala rasa jest zdana na wyginiecie xd jebac glupie k🤬y co p🤬la na czarnych a pokryjomu ciagna druta

Mam nadzieję, że puszczała się z murzynem i jej takiego pranka zrobiły

Z powodu tego filmu wynikła wielka afera i protesty. Tym małpom to już całkowicie w dupach się poprzewracało. Za grosz poczucia humoru i dystansu do siebie nie mają
"Protestujący stoją przed St. Hubert's High School po tym, jak wideo krążące w Internecie pokazuje nastolatka malującego sprayem twarz innego ucznia na czarno i wygłaszającego rasistowskie uwagi"

"Protestujący stoją przed St. Hubert's High School po tym, jak wideo krążące w Internecie pokazuje nastolatka malującego sprayem twarz innego ucznia na czarno i wygłaszającego rasistowskie uwagi"
Przy okazji nakarmić murzyna raz w życiu. Bo więcej nie jedzą.
Następny Ukrainiec który nie ogarnia form żeńskich w języku polskim. Koleżanka przerobiona na murzynkę została bo murzyńskiej pały nie otrzymała.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
One jej w ten sposób zapewniały dodatkowe punkty na uniwerek w ramach akcji afirmacyknej, nie znacie się bialasy
Zmieniła się w czarną gorylicę, więc powinna dostać mocy i naj🤬 im wszystkim...