Brazylijski program kosmiczny - pierwsza próba wyniesienia mieszkańca Brazylii na orbitę

Pierwsza i ostatnia.
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
No slyszalem o tym. W misji udzial wziely trzy myszy, a dziesiec lat pozniej wrocily na ziemi i znamy je dzis jako Moto Myszy z Marsa.
podpis użytkownika
Nie uzywam polskich znakow, bo ich nie mam! Taki system k🤬a jego mac!
Tera z lewakiem tak
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

kurcze, niepotrzebnie napisałem,,wybuch,,
bo już czuję poj🤬ych napinaczy, którzy zaczną pisać o tupolewie
No i spoko, złapał mysz i puścił ją wolno, green p🤬dy będą zadowolone

@up
grynp🤬d nie interesują zwierzęta domowe tylko zagrożone dżdżownice przy wielomilionowych budowach gdzie za odstąpienie od protestu dostają od c🤬ja hajsu.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
grynp🤬d nie interesują zwierzęta domowe tylko zagrożone dżdżownice przy wielomilionowych budowach gdzie za odstąpienie od protestu dostają od c🤬ja hajsu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
elfis napisał/a:
kurcze, niepotrzebnie napisałem,,wybuch,,

Skoro chciał nauczyć szkodnika latać, to czemu sam się nie przywiązał?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.