📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki trick przejdzie ze zwykłymi obejmami.
W przypadku profesjonalnych, prędzej rękę złamie jak to przerwie.

W przypadku profesjonalnych, prędzej rękę złamie jak to przerwie.

Dobre, dobre, teraz już wiem przynajmniej jak uwolnić się od dzielnicowego.

pierwsze niech to zrobi jak nie będzie miał zapiętej opaski na rękawach drugie czemu jego uczeń nie spróbował było by zabawniej
ciekawe jak bym go związał drutem kolczastym lub struną ... na nie badziewną turbospinką, zipem, trytytką, ściskówką, opaską do kabli czy jak tom to się nazywa..

tak tylko że policja zakłada te opaski na gołą rękę anie na rękawy , niech spróbuje na gołe ręce , to nawet zwykłymi budowlanymi by się pociął ...

Przed chwilą testowałem 2 razy na gołe nadgarstki i rzeczywiście działa, trzeba tylko mocno przywalić o kolano, a poza tym to trochę boli i mam teraz krwiaki wokół nadgarstków.

Jeżeli "zawiązałby" mu to na skórze, a nie na ubraniu, sprawa wyglądała by inaczej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie