📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

matiqq napisał/a:
Shievel @ to samo jest w Niemczech, w moim mieście żyje 150 Bułgarów i jakieś 200 afganów i tym podobnych...
No i żyjesz także ty, nie jestes lepszy od tych bułgarów i afganów.
realkiller napisał/a:
matiqq to samo jest w moim mieście w Anglii.
Następny...to samo się tyczy ciebie.
Akurat w te wakacje byłem w Szwecji na parę tygodni - w robocie oczywiście - i prawda jest taka, że zdecydowanie łatwiej jest spotkać imigranta niż Szweda. W metrze słychać języki głównie z krajów byłego bloku wschodniego - polski, ukraiński, rosyjski, arabski i tak dalej. Ułatwieniem jest też fakt, że 99% procent ludzi mówi tam po angielsku, więc nie trzeba znać szwedzkiego, żeby normalnie funkcjonować, więc zaadaptowanie się w kraju zajmuje bardzo niewiele, ponadto rząd jest dosyć hojny dla imigrantów. I tak jak kiedyś przyjeżdżali głównie do pracy, tak teraz - dla socjalu.

Przejde na Islam to niedość, że będe mógł wszystko w Europie i nic mi nie zrobią bo jestem muzułmanem to w dodatku araby będą mnie lepiej traktować jak juz zaleją Europę

Dobra, dobra- nie przesadzajcie. Jakoś w mojej klasie 30osób tylko ja jestem utlandninger *zagraniczny*. To zależy od regionu, nie wszędzie jest ich tak wiele, aczkolwiek uważam że nie powinno ich być wcale i Breivik robił dobrze ; )

realkiller napisał/a:
T-Will
ALeś ty jesteś kumaty dzięciole.
Siedź tam cicho w "swoim" mieście w Anglii.

Brevik co za idiota napisał że jego pomysł był skuteczny hah, pozabijał niewinnych nastolatków, a żadnych muzułmanów, psychopata poprostu, jak wogóle można mówić, o kimś ze miał jakąś wspaniałą ideę, jeśli zabijał ludzi poprostu zabijał ludzi, Hitler, Stalin, też mieli idee jakie by nie były zabijały ludzi i to nie jest dobre.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie