📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma co się śmiać, to samo jest też w Szwecji... Powód jest prosty - mała populacja, naściągali brudasów, którzy mieli być tanią siłą roboczą, Ci odkryli jak wspaniały socjal istnieje w tych obu krajach i taka parka muzułmanów czy czarnych zrobi sobie trójkę dzieci i żyją jak im się podoba, bo państwo musi wyrzygać na nich kupę hajsu za to że ich małolaty zapieprzają do szkoły, dostają socjalne mieszkania, miejsca pracy, choć i tak nie muszą pracować, bo stać ich z socjalu na normalne życie i mają milion innych udogodnień. Najgorsze jest to, że teraz takie kraje mają zajebisty problem żeby się ich 'pozbyć' w cywilizowany sposób, choć sposób Breivika moim zdaniem był bardzo dobry - a co najwazniejsze skuteczny

Shievel @ to samo jest w Niemczech, w moim mieście żyje 150 Bułgarów i jakieś 200 afganów i tym podobnych...

Prawda jest taka, że śmiejecie się z "brudasów" ale gdyby w Polsce za samo zrobienie trójki dzieci dostawało się rentę od państwa niemal taką jak minimalne zarobki, to też byście kombinowali. Ja pracuje w Holandii, z nadgodzinami mam niecale 1400 euro na czysto (bo muszę oddać 32% zarobku na "brudasów"), mój sąsiad z naprzeciwka (narodowości nie podam żeby nie wzbudzać hejtu) nie pracuje, czasami porobi w sezonie 6 miesięcy i dostaje na 3 miesiące zasiłek 860 euro, do tego rozwiódł się z żoną "na papierze" i teraz ona dostaje czterocyfrową wypłatę na dzieci od państwa jako samotna matka. Ja tyram 10 godzin dziennie + 2 godziny na dojazd a on się byczy dzień w dzień za moje pieniądze z podatków i śmieje się ze mnie... Ja po 3 latach pracy mam uzbierane na 5% własnego mieszkania, stary samochód i telewizor "skrzynkę", on ma WŁASNE mieszkanie od państwa, samochód nowy i plazmę w przedpokoju. Cały czas powtarzam sobie "śmiej się śmiej, skończy się socjal, zostaniesz bez pracy, bez uzbieranych lat na emeryturę, dzieci podrosną i przestaną przysługiwać dodatki to wtedy zobaczymy kto się bedzie śmiał" ale jakos tak bez wiary w to co mówie, bo jestem na 100% pewien że tacy jak on ZAWSZE znajdą sposob zeby wyłudzać kase od cięzko pracujących ludzi takich jak ja...

bloodwar @ fakt oni nigdy nie będą pracować. Rodzice bezrobotni, dzieci bezrobotni, dzieci dzieci bezrobotni. i tak dalej. Ale co się stanie jak tych pracujących na zasiłki nie będzie.Brudasy nie są rodzajem pracujących. Pewnie najadą następny kraj. I będą doić i ściskać państwowego cyca.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie