Ja nie zieje nietolerancją ja zionę nienawiścią do prostaków, bo ze wszystkiego na świecie najbardziej nienawidzę chamstwa, głupoty i wywodzącej się z nich ignorancji. Może Ciebie to jeszcze nie dotyczy, bo nie wyleciałeś spod piórek rodziców..

Tak, zważywszy na mój wiek, który widnieje pod moim awatarem, wystarczy zerknąć (ktoś coś pisał o głupocie?) jest wielce prawdopodobne, że nie wyleciałem spod piórek rodziców...

Mój Boże, człowieku, jak sobie pomyślę, jak bardzo musisz nienawidzić siebie samego, to prawie mi cię żal. Wszak trudno o większe chamstwo, prostactwo i ignorancję od tej, która wypływa szerokim strumieniem niemal z każdego twojego wpisu. Piszesz o gnojówce, która się przelewa, brudząc ci gumofilce...tu masz rację, stoisz w niej po szyję, tyle, że ta gnojówka wypływa prosto spod twoich palców i spływa na klawiaturę. Piszesz o braku argumentów? Argumentów to można używać w dyskusji z kimś, kto odwzajemni się tym samym, a nie z kimś, kogo głupota, nietolerancja i nienawiść tak zaślepiła, że potrafi tylko toczyć pianę i pluć jadem, obrażając wszystkich dokoła miotając obelgi i epitety. To mnie ignorancja przesłania pole widzenia? Heh, szkoda, że nie widzisz, że większość tego co piszesz odnosi się do ciebie samego.
Podsumowując, jesteś przykładem prymitywnego Polaczka prostaczka, rasisty, homofoba i ksenofoba, funkcjonalnego analfabety nie potrafiącego posługiwać się poprawnie mową ojczystą, który, choć w życiu żadnej książki nie przeczytał (idę o zakład), wie wszystko o wszystkim, o życiu, o świecie, a każdego kto ma inne zdanie na jakikolwiek temat uważa za głupca i ignoranta z głową w dupie. Gratuluję świetnego zdania o sobie i samopoczucia, trwaj w nim dalej, ale wybacz, nie jesteś interlokutorem, z którym warto dyskutować i wymieniać poglądy i argumenty. Przynajmniej nie dla kogoś, kto ma w głowie więcej niż jedną szarą komórkę...
P.S. Stosujesz wielką literę używając zaimków osobowych. Wiesz po co się to robi, czy stosujesz automatycznie , bo pamiętasz ze szkoły? Myślę, że raczej to drugie, bo wielką literę stosuje się po to by okazać szacunek rozmówcy. W twoim wypadku szacunek dla rozmówcy raczej nie wchodzi w grę, więc na twoim miejscu przemyślałbym ten zabieg. Ja tutaj wielkiej litery nie stosuję, a dlaczego, pozostawiam twojej domyślności...
Tak, zważywszy na mój wiek, który widnieje pod moim awatarem, wystarczy zerknąć (ktoś coś pisał o głupocie?) jest wielce prawdopodobne, że nie wyleciałem spod piórek rodziców...![]()
muahahahaha, uważaj bo ktoś jeszcze w te cyferki tutaj wierzy...

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sugerujesz, że Polacy to notoryczni kłamcy? Oj, nieładnie, to pachnie powielaniem brzydkich narodowych stereotypów...

Idąc Twoim tokiem rozumowania to nieźle się trzymasz na tym avatarze, gładkie rączki bez zmarszczek u 48l. Nie wiem czy Tobie się wydaje, że otaczają Cię idioci Twojego pokroju i łykną jak młody pelikan to co Ty im op🤬lasz?
Twój płaczliwy ton kosmopolity przemawia za tym, że jesteś na poziomie gimbazy... trudno żebym własne argumenty nie odnosił do siebie, wszakże nie jestem taką chodzącą cnotą pełną miłości jak Ty.
Jeżeli już bawimy się w psychologa to mi zakrawasz na niespełnionego życiowo studenta polonistyki, który ze względu na własną impotencję intelektualną potrafi się czepiać słówek, byleby tylko odwrócić uwagę, ściągnąć rozmowę na inne tory. A pokuszę się o dalej idącą teorię, pewnie jesteś starym spedalonym polonistą mieszkającym z matką. Rozmowa z Tobą to dla mnie prawdziwa gratka, dawno się tak nie ubawiłem, jesteś strasznie słaby i kompletnie nic nie wiesz o świecie Cię otaczającym.
Co do mnie, ja jestem naturalny mam ochotę to klnę, mam kaprys to mieszam kogoś z błotem, nie kryje moich prawdziwych uczuć pod płaszczem poprawności politycznej i domniemanej kultury. Ja po prostu robię co chcę, to co mi się żywnie podoba, wyrywam innym z rąk i zagarniam dla siebie a wiesz dlaczego? Bo mogę. Bo wiem, że ktoś inny by się nie zawahał. Jeżeli wolisz być kopany po dupie to Twój biznes, Polska póki co to wolny kraj. Z tymi książkami to zakładam, iż chciałeś mi tylko na złość zrobić, ten zasób słownictwa nie wziął się znikąd, aczkolwiek w Twoim przekonaniu pewnie mam słownik na kolanach.
Masz rację rozmową ze mną nie ma sensu, tylko swój intelekt strzępisz na plebsie.
Chłopie popatrz w lustro i się zastanów nad sobą, tylko nie spędź przed nim całego dnia.

Ułi wolność słowa na Sadisticu umarła, warny za odmienność zdania, przepraszam, wyrażam bardzo, bardzo, bardzo głęboki brak skruchy i obiecuję być jeszcze bardziej opryskliwy.

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-10-30, 12:53 ]
nie za odmienność zdania, ale za nazywania innych imbecylami i takimi tam innymi głupkami. Przecież można to wyrazić grzeczniej.

Kolego, ty już lepiej nie pisz nic o fruwaniu...

nie za odmienność zdania, ale za nazywania innych imbecylami i takimi tam innymi głupkami. Przecież można to wyrazić grzeczniej.
aha, czyli tak nie można, ale jak w tym temacie Blazejekk, wyzywał ludzi od śmieci to jest ok... coś wyczuwam jakieś koligacje marnotrawna - torro...
Ten człowiek myśli, że w wieku 48 lat dostaje się zmarszczek na rękach...
Kolego, ty już lepiej nie pisz nic o fruwaniu...![]()
przejdź się kuźwa po mieście i popatrz jak wyglądają ludzie zaraz przed 50tką, bo coś czuję że masz blade pojęcie o tym, no chyba że wozisz się jak Ibisz wtedy sorry...
kolegów to ty masz w błękitnej ostrydze...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Co k🤬a? Komu jak komu, ale jemu wstawiasz? Co to ma być k🤬a za polityka!?
@ up
A zresztą co taki śmieć jak ty może zmienić, nic to co ja będę sie produkować![]()
Jakieś j🤬e immunitety tu są k🤬a czy co? Poskarżył się a nawet nie chciało Ci się sprawdzać jego komentarzy tutaj? C🤬j, stracę chwilę:
Ci cali rasiści z sadola to na realu by słowem się nie odezwało. Tacy żałośni ludzie jak taki śmieć ma szanować innego jak oni nawet swojej matki nie szanują,
I najlepsze to właśnie stalowyszczur taki j🤬y debil, który sądzi cała rase wg jednej rodziny.
bigosik
Haha k🤬a wielki światowy był w Anglii i murzynów widział. Jeszcze pewnie jesteś smieciem po zawodówce.
.
Skoro ktoś jest tak leniwy to proszę k🤬a, następnym razem ogarnijcie kto zaczął wyzywać innych (ja p🤬le, jak to brzmi...) a potem wstawiajcie posty. A nie poleci JAKAŚ ciota do modka, ten jebnie bana i wyj🤬e.

Za późno do niej pobiegłeś biedaczku... nie mogłeś się pogodzić z faktem, że dostawałeś wciry.
![]()
Żałosny jesteś