👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Anglia, Erith, klasa 10
Katar, klasa 10
Argentyna, Buenos Aires
Tajwan, przedszkole
Nigeria, Kano, nauki społeczne
Anglia, Bratford, klasa 7
Jemen, Manakha
USA, St Louis

Katar, klasa 10

Argentyna, Buenos Aires

Tajwan, przedszkole

Nigeria, Kano, nauki społeczne

Anglia, Bratford, klasa 7

Jemen, Manakha

USA, St Louis

oby nigdy kolorowych klas u nas nie było, z resztą i tak na zachodzie biały człowiek jest wypierany przez kolorowych... ale na szczęście ludzie zaczęli się buntować temu procederowi
hornywojtek18 napisał/a:
Popieram!! Nie dajmy się wyprać eee.. wysrać... znaczy WYPRZEĆ!oby nigdy kolorowych klas u nas nie było, z resztą i tak na zachodzie biały człowiek jest wypierany przez kolorowych... ale na szczęście ludzie zaczęli się buntować temu procederowi

Piwo za to, że dałes Tylko fotkę i krótki opis a resztę w komencie. Chwała Ci za to.

Co się rzuca w oczy patrząc na szkolne zdjęcia z Niemiec czy Anglii?: Wielokulturowość, tolerancja...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...
Szkoda, że u nas nie ma takiej różnorodności kulturowej. Nie mówię tu o muzułmańcach, bo ich nie cierpię, ale o Murzynach, Hindusach etc. Ale cóż, Polska to chory, ksenofobiczny kraj, normalni ludzie tu nie chcą przyjeżdżać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie