Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:04
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-29, 11:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
matx 2012-10-29, 12:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
malutky 2012-10-29, 12:49 8
Zgłoś
Darksaider 2012-10-29, 12:54 39
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 12:56 29
Zgłoś
Darksaider 2012-10-29, 12:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 12:59 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:01 28
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:05 6
Mam za sąsiadów witnamców - cisi ludzie, wychodzą codziennie koło 6, wracają koło 20, w lecie nawet później. Może konstruują jakiegoś atoma, ale obstawiam, że pracują. Mam też prawdziwego polaka, z krwi i kości - biały, niebieskie oczy, broda. Pije w ciągach, zalał mnie już 3 razy, odcięli mu prąd i gaz, bo nie płacił. Co tydzień awantura i rozbijanie szkła po ścianach. Sikanie w windzie też mu się zdarza. Jak znam to państwo, to utrzymuje się z zasiłków, czyli moich (naszych) podatków.
Porównując jedno i drugie, wolę wietnamców.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:10 17
Może w końcu pora się ujawnić Mieszkam od ponad 10 lat w Polsce, w wieku 7 lat poszedłem do polskiej szkoły i dalej byłem w gimnazjum i liceum, obecnie studiuje w Warszawie. Co mogę powiedzieć o Polakach, którzy byli ze mną w klasie? Traktują mnie jak swojego! Czasami sobie żartują, że jak stoję pod żółtą ścianą to jestem niewidzialny , ja też z tego się śmieję, ale nie spinam dupę z tego powodu. Zapraszają mnie na imprezy lub piwo i dzięki temu dotrzymuje im tempa w piciu i nieraz przepijam ich. Polska może nie jest zbyt tolerancyjnym krajem (sam wiele razy miałem styczność z rasizmem skierowaną w moją osobę), ale znajdą się tacy ludzie, którzy nie będą Cię oceniać po kolorze skóry, wyznania i kraju z którego pochodzisz. Mieszkamy w Waszym kraju, a więc powinniśmy respektować Wasze prawo, kulturę i tradycje, a także się z Wami asymilować. Może ta strona nie jest dobra, na takie wyznania, ale może niektórzy zobaczą jak to wygląda z ,,drugiej strony".

P.S Przeglądam sadistica nieprzerwanie od czasu liceum
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:11
Blazejekk napisał/a:

Wiesz co jak co, ale wyjedziesz moze kiedys za granice i zobaczysz jak to o tej dumnej polsce mówią. Gorzej jak tutaj Ci pseudo rasisci na pokaz, zeby sobie piwo nawzajem dać.

Życzę Tobie też tego. Tylko nie jakieś pseudo wycieczki gdzie wszyscy są mili, ale tak żebyś pożył. Jak dla mnie to Ty jesteś żałosny gdyż nie rozumiesz przekazu... Nie bądź taki gniewny człowieku, może dojrzysz kiedyś prawdę w spokoju.
Zgłoś
Darksaider 2012-10-29, 13:12 11
bigosik, dobrze prawisz chłopie, też popracowałem na obczyźnie, dzięki dobrze opanowanemu językowi i wykształceniu udało mi się uniknąć losu wielu Polaków, byłem przełożonym i miałem kilku ludzi pod sobą, mogę podać na pęczki przykładów jak wyglądają relacje z kolorowymi, spróbuj takiemu nie dać podwyżki to odrazu szantaż, że to ze względu na jego kolor skóry. Jednemu tłumaczyłem, że mycie rąk to absolutna podstawa, obcinanie paznokci pod którymi miał gówno, bo u nich papieru toaletowego się nie używa też było mu obce. Nie znają języka, podstawowych norm zachowania, brak im elementarnej wiedzy, są po prostu tępym, zmanipulowanym przez religię bydłem. Z nikim i niczym się nie liczą, nie przyjechali są asymilować, przyjechali zniszczyć nas i jeżeli ktoś dalej ma co do tego wątpliwości to niech w końcu otworzy oczy!
Zgłoś
makabrax 2012-10-29, 13:13 9
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-29, 13:14 1
torro napisał/a:

Co się rzuca w oczy patrząc na szkolne zdjęcia z Niemiec czy Anglii?: Wielokulturowość, tolerancja...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...

...i wszechobecny hejt. Klasyk.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem