👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

xsl: Popieram, ja to nie wiem jak można oceniać innych tylko po kolorze skóry nie patrząc jednocześnie na to jakim jest człowiekiem. I to jest właśnie rasizm, mówienie że murzyn to na pewno złodziej, a arab to terrorysta.
Problemem obecnej emigracji nie są emigranci sami w sobie, tylko chora polityka społeczna krajów europejskich, która powoduje że zjeżdżają się ludzi nastawieni tylko na zasiłki, a nie na prace, sposobem na likwidacje złej emigracji jest likwidacja gospodarki opiekuńczej i wprowadzenie kapitalizmu.
Zresztą Polski problem emigracji i tak nie dotyczy bo kto o zdrowych zmysłach chciał by tu przyjechać.
Problemem obecnej emigracji nie są emigranci sami w sobie, tylko chora polityka społeczna krajów europejskich, która powoduje że zjeżdżają się ludzi nastawieni tylko na zasiłki, a nie na prace, sposobem na likwidacje złej emigracji jest likwidacja gospodarki opiekuńczej i wprowadzenie kapitalizmu.
Zresztą Polski problem emigracji i tak nie dotyczy bo kto o zdrowych zmysłach chciał by tu przyjechać.

Blazejekk, jesteś tak ograniczony, że wszelkie próby rozmowy z Tobą nie rokują absolutnie żadnych szans na to, iż chociaż zastanowisz się co piszesz. Jak hejcisz to się zastanów chociaż, bo teraz zrobiłeś z siebie rasowego idiotę.

@ up
A zresztą co taki śmieć jak ty może zmienić, nic to co ja będę sie produkować
A zresztą co taki śmieć jak ty może zmienić, nic to co ja będę sie produkować

Najpiękniejszy występ "antyrasistów" był w zesżłym roku, jak przygotowywano w Wielki Piątek drogę krzyżową ulicami Londynu. Oczywiście na casting do roli Jezusa szukali "długowłosego, białego mężczyzny".
Lewackie środowiska od razu podniosły larum, że to przecież dyskryminacja
Lewackie środowiska od razu podniosły larum, że to przecież dyskryminacja

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie