👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby skośne z wyglądu ale mentalnie biali, bez domieszek zachowań negropodobnych
[ Dodano: 2024-10-23, 08:46 ]
A przynajmniej takie wrażenie, że skośny, miałem po pierwszym obejrzeniu
[ Dodano: 2024-10-23, 08:46 ]
A przynajmniej takie wrażenie, że skośny, miałem po pierwszym obejrzeniu
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
BigLebovsky napisał/a:
Jacyś tacy mongoidalni
A to nie nagranie z rezerwatu indian w USA? Oni mają osobne miasta i regiony gdzie mieszkają.
ungubungu napisał/a:
Ruda się uśmiała
Daltonista? To i daltonistę mamy w tym burdelu?
Ta ździra w czerwonych włosach trzyma laptopa za wyświetlacz, co za upośledzona kretynka.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie