Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
veandil 2012-10-16, 22:12 26
Gość dobrze gada. teraz jak by nie patrzeć magistrowie, inżynierowie etc. pracują na zmywakach, magazynach, czy kebabach. Murarza, elektryka czy cieśli z zawodu już prawie nie można zobaczyć. Ludzie napychają ile się da tytułów przed nazwiskiem co i tak w końcu do niczego ich nie prowadzi. Nie twierdzę, że poszerzanie wiedzy jest złe ale nie powinno się odbywać w taki sposób jak teraz. gdzieś tu widziałem rysunek gdzie pani nauczycielka "przycina" uczniom ich kreatywność i inność. Tu pan Robinson obrazuje to przykładem pani od baletu w bardzo trafny sposób.

Vea

możecie mnie mieszać z błotem jak się ktoś nudzi
Zgłoś
Stew 2012-10-17, 3:00
Piwo za TED zawsze i wszędzie. Nawet w ciemno!
Zgłoś
konował 2012-10-17, 9:50 1
Też mi nowość. Prawda jest taka że w życiu lepiej sobie poradzi dzieciak który jedzie na ocenach 3/4 coś tam u starego robi czy to przy warsztacie itp. Niż taki Nolife który jedynym celem jest dostać 6. A jedyna rozrywka to gry.
Zgłoś
Butter 2012-10-17, 10:28 6
przedwczoraj na wykładzie pewien doktor opowiedział nam swoje zdanie na "poszerzanie" wiedzy i zdobywanie tytułów. Faktem jest to, że w polsce pozostanie na uczelni i robienie doktoratu, a potem habilitacji jest sposobem na bezrobocie. Na uczelniach nie zostają ludzie naprawdę inteligentni, kreatywni i znający się na danej gałęzi nauki tylko ludzie przeciętni lub nawet gorzej(oczywiście są wyjątki jak ten doktorek dla którego nauka to pasja). Wykłada on i studiuje (studiował) na kilku uczelniach i czasami zdarzało się, że wiedział więcej od wykładowcy choć nie był "specjalistą"

Wyciągnięcie wniosków na temat systemu edukacji wyższej zostawiam wam (choć nie można też generalizować).
Zgłoś
soqu1 2012-10-17, 11:13 1
Kachna,
ładny start, więcej takich materiałów proszę
Zgłoś
ShearNW 2012-10-17, 14:48 2
Nie dość, że koleś bardzo mądrze gada, to jeszcze śmiałem się więcej niż na polskich stand upach, PIWO!
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 15:44
jak się studiuje historie sztuk pięknych w XXI wieku to nie ma się co dziwić, że potem nie można znaleźć pracy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-17, 16:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kszysztoff 2012-10-17, 17:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Peso4 2013-02-13, 16:35
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem