📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28

No ale piękna akcja - pani kółka zrobiła ciufcia się zatrzymała, znaleźli się sprzatacze do byłego szlabanu porządek jak .... w chinach :hmm
Dobrze ze w porę puściła bo by jej rączkę wyrwało i musialaby walić konia lewą
lacrimal napisał/a:
No ale piękna akcja - pani kółka zrobiła ciufcia się zatrzymała, znaleźli się sprzatacze do byłego szlabanu porządek jak .... w chinach :hmm
To Wietnam
Żółtki mi zajemponowali 🤔
Cała akcja skoordynowana, bez latania i darcia papy 💪
Cała akcja skoordynowana, bez latania i darcia papy 💪
Dzieci nie pamiętają ale u nas też "kiedyś" też byli drużnicy co szlaban zamykali
O! Kółka!
Czyli sygnał "Stój" identyczny, jak w Europie. Fajnie widzieć trzeźwość obsługi w procedurach.
Czyli sygnał "Stój" identyczny, jak w Europie. Fajnie widzieć trzeźwość obsługi w procedurach.
jam_jest_em napisał/a:
O! Kółka!
Mi się wydaje, że to znaczy:
Dawaj, dawaj

jam_jest_em napisał/a:
O! Kółka!
Takim osobom należy się szacunek jak psu buda - wiedziała od czego jest i co ma robić - piękne.
jam_jest_em napisał/a:
O! Kółka!
Jestem pełem podzimwu jak kobitka trzemźwo zemreagomwała
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie