Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MarS_80 2024-12-30, 18:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kalnex 2024-12-30, 19:28
Strasznie sfrustrowany ten budda po wyjściu z ciupy
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-30, 19:31 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-12-30, 20:11 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.[/quote Walisz teksty zupełnie w stylu tzw "majeńki", (i zapewne obskakujesz te obydwa konta) jak coś be z twoimi ziomkami to negacja na całego i wpieranie ciemnoty, że to na milion procent ruska prowokacja albo ukry to nie ukry. Płacze na temat żarcia się z ukrami zostaw dla swoich współplemieńców z krainy U, bo nikt bardziej niż oni sami swoim zachowaniem nie prowokują niechęci Polaków. Przykładem jest choćby ten filmik.

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-30, 20:32 2
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-30, 20:39 2
Zgłoś
MarS_80 2024-12-30, 20:47 1
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-30, 20:54 1
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-30, 21:01 1
Zgłoś
MarS_80 2024-12-30, 21:28 2
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-30, 23:06 1
Zgłoś
DonJulio 2024-12-30, 23:08 4
Jest to wyjazd z zachodniego dworca autokarów w warszawie. Jest tam bardzo duży roch i że względu na pracę nad tunelem dla tramwajów jest tam tylko jeden wyjazd. Ukrainka rzeczywiście miała problem bo system nie wykrył jej płatności za postoj na parkingu ale w związku z tym postanowiła zablokować cały parking i czekać aż się wyjaśni (a miała gdzie zjechać, jest tam wysepka by puścić auta z tyłu). Nie domysły byłem tam i widziałem całą sytuację na własne oczy.
Zgłoś
daro7557 2024-12-30, 23:19
Znam to uczucie jak ktoś blokuje szlaban, bo wjechał bez biletu za kimś i teraz nie może wyjechać. Co jakiś czas się zdarza na parkingu starostwa powiatowego.
Zgłoś
zn506 2024-12-30, 23:29 3
robi1232 napisał/a:

wolałby ruski mir..

W jaki sposób udało im się tobie wmówić, że dając ukraińcom zasiłki i prawo pobytu w Polsce i wszelkie przywileje odsuwamy widmo wojny z Rojsją??? Jest dokładnie odwrotnie.
Zgłoś
nastuh 2024-12-31, 0:31
Piwko dla taksówkarza! Prowokacja, o której pewnie będzie głośno...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem