A potem niech wszyscy wyp🤬alają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
no pewnie ten zdenerwowany chłopina wolałby ruski mir....no ale cóz kwestia wyboru.....
Tradycyjnie wyczuwam tu sporą ilość komentarzy, że ukry na front i inne bzdetne nicniewnoszące dysputy.
Czyli ukr w Polsce może robić wszystko, zachowywać się jak chce, np. blokując wyjazd kilku/kilkunastu samochodom.
I to jest dobre !!!! według tych dwóch ukrofilów powyżej! To jest k🤬a dobre !!!
A każdy kto się z tym nie zgadza że ukrince wolno ten ,, woli ruski mir '' i że krytykowanie jej to ,, bzdetne nicniewnoszące dysputy. ''
Co z was za ludzie ukrofile p🤬lone ? Macie wy w ogóle jakąś ludzką godność ? Bronicie ukrów zawsze! Nawet jak odp🤬lają krzywe akcje, tak jak tutaj.
ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Oboje równo poj🤬i i Ukraina nie ma tu nic do rzeczy.
Co do szlabanów, ogólnie poj🤬e są te systemy. Sam nieraz zaciąłem się na różnych lotniskach bo ktoś przede mną za długo stał i przekroczyłem czas, albo superinteligently i zajebiście nowoczesny system źle odczytał moje numery. Spoko, jeśli przy szlabanie da się zapłacić kartą, ale bywa, że trzeba włączyć awaryjki i zap🤬lać do maszyny. A weź tu się skontaktuj z obsługą. Albo czekasz pięć minut aż ktoś raczy odpowiedzieć, albo nie odpowiada wcale.
Więc zamiast się wk🤬iać, gość powinien pomóc.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !
Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska k🤬a, która robi materiał żeby cię sprowokować i wk🤬ić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.
Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska k🤬a, która robi materiał żeby cię sprowokować i wk🤬ić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.
tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...
tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....

A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...
No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska k🤬a ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...
tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...
tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....
A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...
No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska k🤬a ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...
W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
[ Dodano 2024-12-30, 12:17 ]
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.