Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dualamangor 2024-12-30, 10:58 190
Głupia prowokująca ukraińska k🤬a...
Zgłoś
JoSeed 2024-12-30, 11:00 21
Bliżej mu do brazylijskiego rezusa, niż cywilizowanego człowieka...
Zgłoś
robi1232 2024-12-30, 11:05 21
no pewnie ten zdenerwowany chłopina wolałby ruski mir....no ale cóz kwestia wyboru.....
Zgłoś
Lobo24 2024-12-30, 11:12 32
Niby człowiek dorosły, a nie wiadomo co w takiej sytuacji robić. Na jednym ringu "złotówa" oraz roszczeniowa głupia pinda. . lJednymi i drugimi typami osób gardzę.
Zgłoś
Roskosmos 2024-12-30, 11:19 15
Tradycyjnie wyczuwam tu sporą ilość komentarzy, że ukry na front i inne bzdetne nicniewnoszące dysputy.
Zgłoś
psyhepl 2024-12-30, 11:21 98
Życzę ukraincoom z całego serca aby pokonali w tej wojnie drugą armię świata czyli władka putlera
A potem niech wszyscy wyp🤬alają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
Zgłoś
Sztruks 2024-12-30, 11:27 69
Też mnie wk🤬iaja te ukraińskie szmaty chodzą po ulicach jak u siebie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-30, 11:31 112
robi1232 napisał/a:

no pewnie ten zdenerwowany chłopina wolałby ruski mir....no ale cóz kwestia wyboru.....

Roskosmos napisał/a:

Tradycyjnie wyczuwam tu sporą ilość komentarzy, że ukry na front i inne bzdetne nicniewnoszące dysputy.

Czyli ukr w Polsce może robić wszystko, zachowywać się jak chce, np. blokując wyjazd kilku/kilkunastu samochodom.

I to jest dobre !!!! według tych dwóch ukrofilów powyżej! To jest k🤬a dobre !!!

A każdy kto się z tym nie zgadza że ukrince wolno ten ,, woli ruski mir '' i że krytykowanie jej to ,, bzdetne nicniewnoszące dysputy. ''

Co z was za ludzie ukrofile p🤬lone ? Macie wy w ogóle jakąś ludzką godność ? Bronicie ukrów zawsze! Nawet jak odp🤬lają krzywe akcje, tak jak tutaj.

ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !

Zgłoś
ANALizator777 2024-12-30, 11:33 51
Jak nie k🤬a, jak ukrainski k🤬iszon

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-30, 11:34 36
Gość jebnięty, nie panuje nad sobą, ale kobieta też nie lepsza, bo go wyczuła i prowokuje żeby mieć materiał.
Oboje równo poj🤬i i Ukraina nie ma tu nic do rzeczy.

Co do szlabanów, ogólnie poj🤬e są te systemy. Sam nieraz zaciąłem się na różnych lotniskach bo ktoś przede mną za długo stał i przekroczyłem czas, albo superinteligently i zajebiście nowoczesny system źle odczytał moje numery. Spoko, jeśli przy szlabanie da się zapłacić kartą, ale bywa, że trzeba włączyć awaryjki i zap🤬lać do maszyny. A weź tu się skontaktuj z obsługą. Albo czekasz pięć minut aż ktoś raczy odpowiedzieć, albo nie odpowiada wcale.
Więc zamiast się wk🤬iać, gość powinien pomóc.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-30, 11:34 6
Ajm not k🤬a, maj nejm is Ola, men

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-30, 11:41 22
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !

Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska k🤬a, która robi materiał żeby cię sprowokować i wk🤬ić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-30, 11:47 21
TwójCzarnyPan napisał/a:

Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska k🤬a, która robi materiał żeby cię sprowokować i wk🤬ić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.

tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...

tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....

A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...

No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska k🤬a ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-30, 12:06 11
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...
tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....
A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...
No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska k🤬a ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...

W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?

[ Dodano 2024-12-30, 12:17 ]
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.

I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie