👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca zawodowy. Umiejętności, doświadczenie, wienajomość przepisów- trzy święte przymioty tej jakże zacnej grupy zawodowej.

mazga50 napisał/a:
Awaria hamulców.
W takich autach hamulce sa pneumatyczne i działają tak że musisz mieć zapas sprężonego powietrza w zbiorniku. Hamowanie polega na spuszczaniu ciśnienia z układu. Jakakolwiek awaria tego układu powoduje ze nie ruszysz z miejsca bo wszystkie hamulce trzymają.
BMWswap napisał/a:
W takich autach hamulce sa pneumatyczne i działają tak że musisz mieć zapas sprężonego powietrza w zbiorniku. Hamowanie polega na spuszczaniu ciśnienia z układu. Jakakolwiek awaria tego układu powoduje ze nie ruszysz z miejsca bo wszystkie hamulce trzymają.
Wszystko pięknie wytłumaczyłeś. A teraz napisz, co się stanie z autem bez retarder'a, gdy przegrzeją się klocki i tarcze.

Najlepszy ten z tego pomarańczowego auta, wysiadł i zamiast wezwać pomoc to nagrywa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie