Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:12
Mam coś dla sadoli, lubiących gry, gdzie ilość przemocy i wybuchów osiąga chory poziom

Dla tych co lubią dekapitacje i ogólne rozczłonkowanie ciał przy użyciu katany, wywrotki wystrzelonej amunicji i oceany krwi polecam najnowszy zwiastun polskiej gry Shadow Warrior od warszawskiego studia Flying Wild Hog. Jak widać chłopaki mają poczucie humoru i zapowiada się sroga jatka.

Premiera 26 września na PC, a za jakiś czas na nadchodzące next-geny - PlayStation 4 i Xbox One.

źródło: hcgamer.pl/dekapitacja-wybuchy-i-ostry-seks-w-nowym-zwiastunie-shadow-...

Szukałem po tagach - nie było, albo jakiś c🤬ty źle tagował.
Zgłoś
Matush5 2013-09-08, 2:02 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HAL-9000 2013-09-08, 2:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Matush5 2013-09-08, 2:22 1
Tak, tak pożyjemy zobaczymy
Zgłoś
SpaceInvaders 2013-09-08, 9:50
W Polsce powstaje masa dobrych gier i nie można patrzeć na wszystkie przez pryzmat Snipera. Zresztą CI Games (to ci os Snajpera) robi teraz dość ciekawe Alien Rage i mega Lords of the Fallen. A jest jeszcze CD Projekt (Wiedźmin 3: Dziki Gon, Cyberpunk), Deadfall Adventures od The Farm 51, wspomniany Shadow Warrior i kilkanaście mniejszych firm które robią dobre gry - bo wymieniłem tylko te najważniejsze.
Zgłoś
bloodwar 2013-09-08, 10:31 1
Jak dla mnie wystarczyłoby żeby dodali nowe, lepsze tekstury i modele zamiast spritów przeciwników do starocia z 1997 roku i już mielibyśmy super grę, a tak niestety, po pierwszym rzucie oka można stwierdzić, że będzie zbyt kolorowo i "jarmarkowo". Poza tym juz zapowiedziano, że nie będzie żartów na tle rasowym, zwłaszcza z Azjatów bo gra ma być "politycznie poprawna". Ale poczekamy zobaczymy.
Zgłoś
lwRazor 2013-09-08, 10:41
Już po obejrzeniu trailer'a widać, że shadow warrior to cholerna klęska. Szkoda tematu :/
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 11:03
Dupy nie urywa. Lepiej pograć w starego Serious Sama.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 17:48 9
Painkiller miażdżył 99 procent polskich gier, jakie kiedykolwiek powstały
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 19:07
0.32-0.36 grafika jak z dooma II ahahha
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 19:11 1
Prawie jak Painkiller
Zgłoś
Twin 2013-09-08, 19:12 1
@up
"Stylish nostalgia" ...
O to chodziło.
Zgłoś
lala1 2013-09-08, 19:13 13
xts napisał/a:

0.32-0.36 grafika jak z dooma II ahahha

to weź znowu przewin do 0.32 i popróbuj swoich sił w czytaniu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 19:14
Trailer i Twoja zapowiedź próbują przedstawić grę jako coś nowego, niespotykanego i wyjątkowego a ja widzę to, w co gramy od lat. Nie mówię że gra będzie złą, wyjdzie to się sprawdzi jak z jej grywalnością.
Zgłoś
maniunio 2013-09-08, 19:29
Ale syf
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem