📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

Hehe. Cos słabe łapki miał. To pewnie ci fachowcy z Bangladeszu co mają ratować polską gospodarkę.
Tu nie chodzi o tarczę czy brak osłony . Przy takim przyłożeniu szlifierki do powierzchni to nawet na zwykłej tarczy by mu odbiła . Podobnymi tarczami wycina się np. styki w aluminium i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby tak odbiła. Tylko trzeba wiedzieć jak przyłożyć ostrze
no trzeba być dobrym mózgiem, żeby wjechać od boku w taki próg.. beton zahaczyło i elo.. szkoda, że mu tej łapy nie odcięło
Ja od jakiegoś czasu używam takiej tarczy do docinania kształtów, jakiś wcięć w deskach i płytach meblowych.
Z tą różnicą, że ja korzystam do tej tarczy z diaxa akumulatorowego parkside.
Lecę na niskich obrotach. Jak coś tarczę przyblokuje, to się po prostu zatrzymuje.
A i osłona założona
Z tą różnicą, że ja korzystam do tej tarczy z diaxa akumulatorowego parkside.
Lecę na niskich obrotach. Jak coś tarczę przyblokuje, to się po prostu zatrzymuje.
A i osłona założona

desade napisał/a:
Te tarcze na kątówke to wynalazł saddysta geniusz. Liczbe kalek co zrobiły te tarcze to chyba przebija już tyko amunicja kasetowa.
A widziałeś jak zwykła tarcza wchodzi w mięso?
Jak nie to powiem: jak miecz z gwiezdnych wojen w stolec.
Typ zamontował tarczę tył na przód. Tarcza kręci się w prawą, poleciała w prawą , ząbki też były w prawo, a powinny być w lewo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie