Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11
Maczettolo 2025-09-06, 23:36 96
Ban za cenzurowanie ran
Zgłoś
szopen_rs 2025-09-06, 23:43 18
Jak pracowałem na budowie to chłopaki mówili na to ucinaczka do palców
Zgłoś
wojownik070707 2025-09-06, 23:43 66
Ja jak widzę taką zębatą tarczę na kątówce, to już mnie skręca w środku. To musi jebnąć
Zgłoś
FableoPL 2025-09-06, 23:43 7
teraz będę sie bał Szliferke brać do ręki
Zgłoś
Mateusz8 2025-09-06, 23:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juromaru_fumo 2025-09-07, 0:06
Szczęście dla niego że miał spodnie, ale jak na kątówkę to mała ranka, nie poleciały docięte palce, poza tym ten blud, trochę słabo jak na harda.
Zgłoś
Dżako 2025-09-07, 0:21 35
Mój stary Lubi to xD

Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-09-07, 0:46 1
Patrząc na jego spokojną reakcję, to nie mógł być pierwszy raz. Szkoda, że mocniej nie oberwał.
Zgłoś
majeńka 2025-09-07, 1:43 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt 2025-09-07, 3:18 18
Zgłoś
Crisko 2025-09-07, 4:15 4
xdrt napisał/a:

Do takiej roboty jeśli szlifierka to oscylacyjna, ucierpieć mogą najwyżej uszy xD

Przyjebię się, ale nie szlifierka oscylacyjna tylko multitool.
Zgłoś
steven_seagull 2025-09-07, 6:42 1
To cacko, nawet w zwolnionym tempie, atakuje typa z prędkością światła 😅
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2025-09-07, 6:55
Zgłoś
Antoni79 2025-09-07, 6:59 3
xdrt napisał/a:

Nikt o zdrowych zmysłach, ani użytkownik sadola nie założy do szlifierki innej tarczy niż gładka do cięcia, szlifowania.
Taka tarcza może się co najwyżej rozlecieć jak się gnie, zjeżdża do zera albo kupuje na aliexpress i po to jest osłona, która częściowo chroni przed odłamkami.
Zakładanie czegokolwiek co ma zęby i może zostać nagle zatrzymane wyrzucając szlifierkę w operatora to skrajne... sami wiecie co xD
Do takiej roboty jeśli szlifierka to oscylacyjna, ucierpieć mogą najwyżej uszy xD

Masz nawet typowe tarcze do cięcia drewna w tych szlifierkach, więc można ciąć. Ciąłem panele, listwy. Nie jest za wygodnie, ale da się.Ludzie zdejmują osłony, żeby poprawić widoczność. Też tak ciąłem. Miałem stracha, ale nie miałem wyrzynarki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem