Jak ja takich sk🤬ieli nie znoszę...
Przekazać nagranie policji! Niech pokozaczy c🤬jec.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
to wiocha tam ani kierunków ani świateł nie włączają jedno rondo na całe te zadupie to jak mają się nauczyć jeździć. Potem przyjeżdża taki z całą rodziną do Białegostoku na zakupy i jeździ po suwalsku.
Za takie cyrki powinni odbierać prawo jazdy dożywotnio, to ewidentnie świadczy o zbyt słabej psychice do prowadzenia pojazdu i przebywania w społeczeństwie
B................X
2017-09-30, 19:46
Czynna napaść - powinien pójść siedzieć.
J................3
2017-09-30, 20:31
Materiał do zapamiętania:
kupić kamerkę na przód i tył.
Worek, trochę piasku i do lasu puki czas.
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
P................7
2017-09-30, 20:49
Pełno jest takich akcji i to od nas zależy czy będzie kultura na drodze czy nie.
no ja nie wiem ale jak by za mną jechał, trąbił i odwalał jaja jakis pajac któremu zajechalem drogę na rondzie to też bym się wk🤬ił
Prawo jazdy zabrać i na obserwację psychiatryczną. Zabronić dostępu do broni. I to zrobić każdemu, kto nie potrafi zapanować nad emocjami na drodze.
apropo tematu - ktoś poleci dobrą kamerkę przód/tył do auta?
Bo właśnie autko kupiłem (nie to, że nowe, ale mniej złomowate od poprzedniego).
Tym razem wartość kamerki zapewne przekroczy wartość auta, więc przydało by się zabezpieczyć na różne zj🤬e akcje.
Pytam poważnie.
Po pierwsze - dlaczego twarz tego c🤬ja została ocenzurowana, a nie kierowcy Pandy już nie?
Po drugie - w Pandzie jechały wyjątkowe cioty, bo było ich co najmniej dwóch, a żaden nie wysiadł chociaż spróbować zrobić dobrego wrażenia.
Mandat 200-300? 6pkt? Wieśniak. Ja bym walił w bok. Szkoda nerwów dla kierowcy wiśniowego fiata...
W Pandzie dwie p🤬dy... No w sumie jaki samochód...