contracts napisał/a:
Szkoda nowego kondoma. Było lepiej dać z 10 używanych.
Albo torbę foliową.
Jest potencjał na kilkaset piw oraz inspiracja dla mieszkańców dużych miast gdzie jest wysryw tego elementu.

smc napisał/a:
Ciaoata ładna, pociupciałby ją...
Jak k🤬a można nisko upaść żeby fantazjować o żebraczce oszustce j🤬ej jeszcze w dodatku islamskim dzieciorobie, ja p🤬lę k🤬a
Podwójnie zabawne. Przedstawiciel nacji "daj daj daj hroszej", bohatersko walczący w obronie ukochanej krainy U, oczywiście gdzieś daleko w obcym kraju daje swojej kumpeli po fachu prezerwatywę z tekstem "żebyście się nie mnożyli...+wulgaryzm", ...hipokryta.
smc napisał/a:
Ciaoata ładna, pociupciałby ją...
I c🤬j by Ci odpadł z powodu wenerii.
Patrzyłem non stop na jego nogi jak podchodził i czekałem na soczystego kopa na ryja tu taki zawód..
czyli głupa grają baby, feministki, feminazistki, ciapate
bo jednak są uświadomione i wiedzą do czego to służy, a niby nie ma edukacji seksualnej w szkołach,
jednak wolą szantaż i granie na emocjach,
dziecku, ojciec nie płaci alimentów, za mało kasy dostają, popatrzcie jaki ojciec dziecko zostawił, pozerka dla płaczków, hołownia beczy,,,,
wszystkie baby, na całym świecie takie same
bo jednak są uświadomione i wiedzą do czego to służy, a niby nie ma edukacji seksualnej w szkołach,
jednak wolą szantaż i granie na emocjach,
dziecku, ojciec nie płaci alimentów, za mało kasy dostają, popatrzcie jaki ojciec dziecko zostawił, pozerka dla płaczków, hołownia beczy,,,,
wszystkie baby, na całym świecie takie same
Zulu-Gula napisał/a:
Lepiej napełnić wodą i na szmaci łeb zasadzić.
Zamiast wody świńska krew. To by zrobiło robotę.