👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
silesiaster napisał/a:
cebepe - żeby czuć nie trzeba tego widzieć
![]()
a to twoja mama, siostra, czy dziewczyna nosi tampon tak długo, aż zaśmierdnie?

a musze? nie lubie ani cejrowskiego, ani senyszyn.
po prostu zauważam, ze pomimo faktu, ze miewam okres od 12 lat, to zachowuję higienę i jakoś nie śmierdzi ode mnie brudnym tamponem na 2 metry.
nawet jak miewałam praktyki w lesie, albo szczerym polu
co nie zmienia faktu, ze laska z foty się nie popisała
zawsze moga to być tanie kuleczki gejszy...
po prostu zauważam, ze pomimo faktu, ze miewam okres od 12 lat, to zachowuję higienę i jakoś nie śmierdzi ode mnie brudnym tamponem na 2 metry.
nawet jak miewałam praktyki w lesie, albo szczerym polu

co nie zmienia faktu, ze laska z foty się nie popisała

zawsze moga to być tanie kuleczki gejszy...

podobno jak sie pociagnie za sznureczek to wypadaja cukierki!

wrobl napisał/a:
mi tam nigdy okres nie przeszkadzał ^^'
a miałeś? :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie