"Super Express" opublikował sesję zdjęciową matki Madzi jeżdżącej konno w kostiumie kąpielowym. Katarzyna W. ujawniła także gazecie, że za kratami polubiła się z dzieciobójczynią - matką zakatowanego Szymona z Będzina. To bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Dałam jej kilka rad, ona mi też coś poradziła - przyznała Katarzyna W. Twierdzi też, że w areszcie była "strasznie wredna" i łamała regulamin.
Wiem, że to Super Express ale zdjęcia raczej nie kłamią.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-15, 22:57
Tylko ja mam wrażenie że ona jedzie na koniu z Putinem ? ...
odczepcie się od kasi!!! to fajna i intieligentna dziewczyna jest jeszcze młoda i ma całę kolorowe życie przed sobą!!!
kasia w love <3
konto usunięte
2012-10-15, 23:08
EJ, panowie, zróbmy tak, żeby wszyscy się pogodzili. Smoleńska w to nie mieszajmy narazie, bo to bardziej skomplikowany temat.
A laskę można by wyr🤬ać za karę, hm?
Na bank to ona
konto usunięte
2012-10-15, 23:33
Świat się kończy, dobrze, że na studiach mam tylko tyle kasy, żeby przeżyć i chlać, a nie kupować takie WARIACTWA O.o O.o O.o Sadistic sadistic'kiem, ale do cholery - to już jest przewartościowywanie pewnych schematów! Precz z Kasią W.!!!
konto usunięte
2012-10-16, 0:09
konto usunięte
2012-10-16, 0:19
Ktoś widział te wydanie SE w rękach? Albo chociażby w kiosku? Może najpierw udowodnijcie istnienie tego reportażu...
konia o próg już nie rzuci
konto usunięte
2012-10-16, 1:17
a ja bym ruchnął... może dlatego, że ta na koniu to prawdopodobnie nie ona

ale nawet gdyby ona to bym szarpnął. Why not