"Super Express" opublikował sesję zdjęciową matki Madzi jeżdżącej konno w kostiumie kąpielowym. Katarzyna W. ujawniła także gazecie, że za kratami polubiła się z dzieciobójczynią - matką zakatowanego Szymona z Będzina. To bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Dałam jej kilka rad, ona mi też coś poradziła - przyznała Katarzyna W. Twierdzi też, że w areszcie była "strasznie wredna" i łamała regulamin.
Wiem, że to Super Express ale zdjęcia raczej nie kłamią.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-15, 11:39
W sumie niezla dupa ta mama madzi
Pozbyła się dziecka i ma czas na swoje pasje... jakie to urocze
Trochę niepodobna (czyt. ładniejsza).
Trzeba jej załatwić samobójstwo.
A cycków nie pokazała, więc gdzie tu szokujące zdjęcia.
"Dałam jej kilka rad, ona mi też coś poradziła" - czyli krótka dywagacja o wyższości rzucania o próg nad biciem w brzuch?
kolego co ty za gówno masz na biurku?;]
a tak po za tym :
Kiedy znosiłaś gorzej areszt. Za pierwszym czy za drugim razem?
- Za pierwszym razem było o wiele gorzej, bo nie wiedziałam, czego się spodziewać. Za drugim było łatwiej. Całymi dniami czytałam Kodeks cywilny, Kodeks prawa karnego i Kodeks karny. Dzięki temu zwolnili mnie z aresztu.
debilka
Nie widzę sensu tej całej nagonki medialnej. Dodam tylko "r🤬ałbym".
konto usunięte
2012-10-15, 13:13
konto usunięte
2012-10-15, 14:05
gratuluję lektury