Niemcy mogą zapisać na swoje konto kolejny motoryzacyjny rekord. Minionej nocy w Berlinie doszło do pierwszego wypadku z udziałem nowego Ferrari 458 Speciale.
W samochodzie zastosowano tzw. "półkolistą klatkę bezpieczeństwa" - rodzaj wkomponowanej w samonośnie nadwozie wysokowytrzymałej, stalowej, skorupy o nazwie "Tridion safety Shell". Dzięki temu unikatowemu rozwiązaniu, Smart ForTwo uznawany jest za jeden z najbezpieczniejszych samochodów miejskich w historii.
K................0
2014-02-24, 20:47
gupic🤬j napisał/a:
To widać że coś im się zj🤬o przy produkcji tego super aluminium bo powyginało się jak k🤬a po opłatku.
bo tak działa właśnie strefa zgniotu. p🤬leni eksperci
Raz, że to właśnie strefa zgniotu tak wygląda a dwa, że trafił go w oś gdzie każdy samochód jest najtwardszy.
Nawet te wasze golfiaki na maluchu połamiecie.
t................_
2014-02-24, 20:59
Przed zdjeciami piszesz o ferrari a po zdjeciach o smarcie, troche mało zrozumiałem
I pytanie leci do ferrari - I kto tu k🤬a jest smart?
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
a................3
2014-02-24, 21:11
boze biedne ferrari

( serce sie kraja
n................e
2014-02-24, 21:12
Jest nawet nagranie jak pasażerowie Smarta opuszczają go o własnych siłach
Cytat:
Smart ForTwo uznawany jest za jeden z najbezpieczniejszych samochodów miejskich w historii.
powiedz mu to
piterek098 napisał/a:
powiedz mu to
Obrazek
Kamaz samochód miejski
4................h
2014-02-24, 21:23
Bo smart jest żylasty

a tak serio to na crash testach nie odstaje od reszty, jedynie jego wygląd jest przygnębiający
p................a
2014-02-24, 21:38
Słuchajcie, ostatnio pop🤬lałem po londynie taką 458 i rozpędziłem się za mocno i uderzyłem dość mocno w bandę, ale na szczęście obyło się bez zniszczeń bo grałem w Gran Turismo 6.
wyjeżdża tir z drogi podporządkowanej. Kierowca patrzy w lewo: smart, w prawo: też nikogo...
podpis użytkownika
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
z................k
2014-02-24, 22:03
K🤬a Al-zn wytrzymalszy od stali...to jest tzw. szajsmetal, z którego robiono szajs za PRL-u(np. klamki które się łamały po pociągnięciu), a dzisiaj robi się z tego szajsrzeczy w CHRL
f................r
2014-02-24, 22:10
Popeusz napisał/a:
Smart ma silnik z tyłu...
Ty masz silnik z tyłu, baranie.
fafer,
podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Demooshful napisał/a:
Kamaz samochód miejski
a kto k🤬a bogatemu zabroni Kamazem na zakupy jeździć?