📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdyby nie te zwierzaki, to sadistic by był uboższy o jakieś 50% tematów
piwo

Sadol robi ze mnie rasistkę, którą nie jestem (poza nienawiścią do Jankesów, ale to się nie liczy, bo oni zasługują), ponieważ przeczytałam "Szkop artysta" zamiast "Szop artysta". Niedobrze.

skafa2 napisał/a:
kto to tu wrzucił? Tadeusz Drozda?
Już śpieszę z pomocą, wrzucił to Jab7kO.

Nie znacie się, to był szop pracz, który się właśnie zabierał do prania...

Czemu on gryzie harfe? Mało, że jest w kostiumie i udaje szopa to jeszcze wandal... Denegeruch
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie