no ja wszystko rozumiem, ale zamiast dać mu jakieś miejsce VIP naprzeciw wiadomo kogo to go wpierniczyli do luku bagażowego pośród bomb termo barycznych
Rumia...
niby się zgrało z prima aprilis, ale proboszcz powiedział, że na poważnie...
k................0
2018-04-03, 13:56
To się nie dzieje naprawdę.
L................a
2018-04-03, 14:18
Pewnie proboszcz zatruł się niedokładnie poświęconą cebulą.
Zapomnieli dodać w oknach twarzy Lecha i kilku oficerów zamordowanych w Katyniu...
l................r
2018-04-03, 15:47
Ciekawe czy wspomnieli coś o tym, że to sam Jan Paweł Trzeci podkładał małe bomby w Tupolewie.
macierewicz podarowal tego tutka od experymentow a rydzyk jezusa podrzucil
podpis użytkownika
forza nostra legge
podejrzewam, że instalacja nawiązuje do katastrofy smoleńskiej, która miała miejsce w 2010 roku. można o tym poczytać różne artykuły w Internecie (nie mylić z internatem)
Putikonto napisał/a:
podejrzewam, że instalacja nawiązuje do katastrofy smoleńskiej, która miała miejsce w 2010 roku. można o tym poczytać różne artykuły w Internecie (nie mylić z internatem)
Wszedzie cie pelno. Moglbys wykicac sie stad natychmiast...?
upośledzony tupolew magicznym atrybutem
J................3
2018-04-03, 23:09
nowynick napisał/a:
Szopka z szopki
o ja wszystko rozumiem...
.
Ja też wszystko rozumiem, ale żeby , będąc Polakiem kurna, pomylić Wielkanoc z Wigilią???!!!
Stety niestety jestem z Rumi, a samo zdjęcie pochodzi z 2011 roku. I też może Was sadolów to zdziwi, ale obok pary prezydenckiej (ktoś kto pełni funkcję reprezentacyjną Naszego kraju), co może nawet święci nie byli, pogineli również cywile tacy jak stewardessy. A oni tylko pracowali.
Natomiast i tak nie pochwałam łączenia w świątyni polityki z najważniejszymi świętami chrześcijan(nie tylko katolików)
@jod123 zaorałeś się koncertowo. Ten szalik przewieszony na krzyżu coś znaczy... o ile dobrze pamiętam.
edit. chyba też się zaorałem