Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RyaN69 2021-02-19, 6:03 1
Pewnie ma WH
Zgłoś
Arathnmor 2021-02-19, 9:25 21
Przez soczewkę widać we mgle mniej niż widzi oko.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
KoBi44 2021-02-19, 9:31 7
Kamera nigdy nie oddaje tego co widzimy naprawdę. W rzeczywistości światła widać było pewnie już dużo wcześniej.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-02-19, 9:49 9
Albo kamera nie rejestruje tego co on widział.

Ludzie, którzy nic nie myślą chyba cały czas chodzą zafascynowani wszystkim dookoła.
Zgłoś
dennissliwa 2021-02-19, 9:56 2
Kozaczek że po zjeździe na trawę się nie wywawalił i wrócił na asfalt jak gdyby nigdy nic.
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2021-02-19, 10:28 9
też debil, zap🤬la we mgle, jakby był na autostradzie. ale fart ogromny z tym, że równe pobocze
Zgłoś
tdoberman 2021-02-19, 10:42
A gdyby mnie spytał ktoś, co mi mój anioł dał... - tę tylko bliznę mam, bo przy mnie stał
Zgłoś
RAZAK 2021-02-19, 16:05 1
DzidaZawodnik napisał/a:

Albo kamera nie rejestruje tego co on widział.
Ludzie, którzy nic nie myślą chyba cały czas chodzą zafascynowani wszystkim dookoła.

jak Ty to gościu fajnie k🤬a ująłeś. Piwo !

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
K................t 2021-02-19, 18:59
albo ma radar
Zgłoś