👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla niektórych, jedyną szansą fizycznego kontaktu z kobietą, jest dostanie od niej po ryju.
Jakie pedalskie pantofle. Świni się dać bić i się z tego cieszyć. W tym pierwszym świecie to się ludziom p🤬li w głowach.
Bambrych napisał/a:
Jakie pedalskie pantofle. Świni się dać bić i się z tego cieszyć. W tym pierwszym świecie to się ludziom p🤬li w głowach.
To chyba z nudów, bo innego wytłumaczenia tego debilizmu nie zauważam.
JG800 napisał/a:
Dla niektórych, jedyną szansą fizycznego kontaktu z kobietą, jest dostanie od niej po ryju.
W twoim przypadku jeszcze twoja matka jak ją r🤬ałeś. I babcia.
Przypomina mi to jedną knajpę we Lwowie w okolicy dawnego mieszkania Leopolda von Sacher-Masocha w której można było zamówić drina z biczowaniem
Był kiedyś taki film z szotami po których laska memlała cyckami po plapie, takie coś jeszcze rozumiem. A tu, dać się lać takiemu trollowi? To chyba test na cierpliwość kto pierwszy jej odsprzęgli.
flodzia.. jaka ty nieprzyjemna jesteś w kontakcie z mężczyznami..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie