Chodził inżynier rolnictwa po markecie, sieczka we łbie, sami wiecie.
Kto się małpy nie spodzieje, temu szpadlem przyodzieje.
Kto się małpy nie spodzieje, temu szpadlem przyodzieje.
Niedługo na rydel/szpadel/łopatę trzeba będzie mieć pozwolenie.
Szary_Jeleń napisał/a:
Niedługo na rydel/szpadel/łopatę trzeba będzie mieć pozwolenie.
Przydałoby się zezwolenie na odstrzał lub odłów.

C🤬jowy, nawet dobrze nie ogłuszył l, albo inżynier coś poj🤬 w obliczeniach.
Małpiszon murzyński nie przepuści żadnej okazji żeby kogos obrabować, napaść albo zgw🤬cić. Maja to w genach, smoluchy...
Zwierzak chyba nie do końca opanował używanie narzędzi. To służy do kopania, ale naczelne wszystkiego potrafią użyć jako pały

Gdybyście tylko widzieli, ile pop🤬leńców jest wokoło, nawet w łóżku nie czulibyście się bezpiecznie.
Zatrudniałem typa, dałem mu samochód, okradł firmę, i teraz okazało się, że gość jest p🤬lnięty, leczy się od dłuższego czasu, nawet sporo czasu był na rencie w związku z tym. A ty jako pracodwca nie możesz go zapytać, czy przypadkiem nie jest poj🤬y. I wysyłasz go do klientów na spotkania. 🤬
Zatrudniałem typa, dałem mu samochód, okradł firmę, i teraz okazało się, że gość jest p🤬lnięty, leczy się od dłuższego czasu, nawet sporo czasu był na rencie w związku z tym. A ty jako pracodwca nie możesz go zapytać, czy przypadkiem nie jest poj🤬y. I wysyłasz go do klientów na spotkania. 🤬
Will70 napisał/a:
Gdybyście tylko widzieli, ile pop🤬leńców jest wokoło, nawet w łóżku nie czulibyście się bezpiecznie.
Alkoholika, który chodzi na AA nie możesz zwolnic jak przyjdzie naj🤬y do pracy

Gdzie pracodawca może zgłosić, że jest mobowany przez pracownika ?