Nawet się nie zaciąga... o co ta afera ? Clintonowi jakoś odpuścili bo się nie zaciągał

Wp🤬l powinien dostać, to by się oduczył.
Pewnie matka go sama wychowuje, bo widać, że brakuje kogoś, kto by z takiego pedałka mężczyznę zrobił.
Pewnie matka go sama wychowuje, bo widać, że brakuje kogoś, kto by z takiego pedałka mężczyznę zrobił.
podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.

Hehehe tak się spuszczacie nad nim a sami co robicie (według waszych deklaracji)? Chlańsko i pozerka c🤬luchy!

I wp🤬l. I bardzo dobrzez.
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
Kolczyk w uchu, fajeczka przed kamerką , jakieś dziwne ozdoby na rękach, więcej czasu spędzone nad robieniem włosów niż nad myśleniem :O
No zajebiście widzę przyszłość...
No zajebiście widzę przyszłość...
Ja ostatnio wyszedłem po kondona do kiosku o 22:53 w nocy (to już prawie pułnoc) i wstąpiłem do biedry kupiłem bi power i wychodze, a tam jakieś dwie gimbuski mnie zaczepiły czy szluga nie dam
to ja: paszły wont bo na komende zadzwonie (żartowałem bo jestem JP)
a te kurefki darły jape na cały regulator że gw🤬ce. To wsadziłem jednej tego kondona do japy a drugiej wyk🤬iłem kopa z dżudżitsu na czoło i uciekłem.
Tylko potem musiałem r🤬ać przez folie kuchenno
to ja: paszły wont bo na komende zadzwonie (żartowałem bo jestem JP)
a te kurefki darły jape na cały regulator że gw🤬ce. To wsadziłem jednej tego kondona do japy a drugiej wyk🤬iłem kopa z dżudżitsu na czoło i uciekłem.
Tylko potem musiałem r🤬ać przez folie kuchenno
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
@Pistacjusz
A co ty nigdy nie zajarałeś szluga za małolata?
"Zapomniał wół jak cielęciem był"
A co ty nigdy nie zajarałeś szluga za małolata?

Samudaripen dokładnie, każdy za młodu czasem zapalił, czy na jakimś ognisku wypił piwo albo jakąś sztofkę winiacza, a potem jak już nie było kolegów to czosnek itp. wp🤬lał żeby starsza nie poczuła, ech to były czasy